İngilizce tercüman - ERCAN U.

ERCAN U. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından ERCAN U. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 6000 karakter (960 Kelime)
    • Türkçe » İngilizce: 40000 karakter (6400 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Teknik, Akademik, Websitesi, Toplumbilim

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Anadolu Üniversitesi - Fizik | 1988
Yüksek Lisans: Anadolu Üniversitesi - Fizik | 1992
Doktora: University of Essex - Physics | 1998

İş Tecrübesi

Tecrübe: 11 yıl

Anadolu Üniversitesi / 1992-1993
Görev: Araştırma Görevlisi

Dumlupınar Üniversitesi / 1993-1999
Görev: Araştırma Görevlisi

Dumlupınar Üniversitesi / 1999-2016
Görev: Öğretim Üyesi

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    4.1 ADR Yönetmeliği; YÜKLENİCİ iş bu sözleşmenin konusu olan, tehlikeli maddeleri kamuya açık karayolunda, mevcut kanunlar, ADR Yönetmeliği ve ADR hükümlerine uygun olarak ekonomik, kontrollü, seri, güvenli, insan sağlığına zarar vermeden ve çevreye olumsuz etkisi en az olacak şekilde taşımayı kabul ve taahhüt eder.
    4.1 ADR Regulation ; The CONTRACTOR accepts and undertakes to carry the dangerous substances subjected herein on the public roads in compliance with the applicable laws, ADR regulation and ADR provisions in an economic, controlled, serial, safe manner without affecting the human health and with minimum impact on the environment..
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Yatırım)
    Değerlemeye konu 128 ada 2 ve 3 parseller cins tahsisli olup İpsala Belediyesi İmar Arşivinde yapılan incelemede taşınmazlara ilişkin Plan, proje, Ruhsat, İskan ve buna benzer resmi evraklara rastlanılmamıştır.
    Appraised Block 128, Layouts 2 and 3 have type classification. Based on investigation in İpsala Municipality Zoning Archive, no official document regarding with the real estate such as Plan, Project, License, Settling and similar document has not been found.
  • Türkçe » İngilizce - Teknik Tercüme (BT ve telekom)
    Tip-4 anahtarın IPv4 yönlendirme tablosu, en az 4,000 yönlendirme bilgisini tutabilmelidir.
    IPv4 routing pattern of Type-4 router should include at least 4,000 routing information.
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    YÜKLENİCİ, işbu sözleşme konusu işin ifası için, ifası nedeniyle görevlendirdiği tüm personelinin iş sözleşmesinden ve yukarda belirtilen mevzuattan. doğan ücret ödeme, işçiyi koruma ve gözetme, eşit davranma ve diğer yükümlülüklerini, zamanında ve eksiksiz olarak yerine getirmeyi kabul ve taahhüt eder.
    The CONTRACTOR accepts and undertakes to fulfill his liabilities in respect of the personnel employed for the performance of the works hereunder such as payment of wages, protection and supervision of the workers, equal treatment and other liabilities arising from employment contract and aforementioned legislation in a precise and timely manner.
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Mühendislik (genel))
    Move the glue-roller scraping unit towards the glue roller, until the cleaning granule gets scraped off the roller
    Tutkal-rulosu kazıma ünitesini, temizlik granülü rulodan kazınana kadar, tutkal rulosuna doğru kaydırın
  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Yönetmelik)
    Includes any products that can be described/observed as a small brush, pipette or spray pump used for applying glazes to breads, pastries, and cookies, as well as basting meats and vegetables, before or after cooking.
    Etleri ve sebzeleri pişirmeden önce ve sonra üzerlerine birşeyler sürmek ve ekmeklerin, kurabiye ve pastaların üzerini sırlamak için kullanılan küçük fırça pipte veya sprey pompa olarak tanımlanabilecek/gözlemlenebilecek her tür ürün dahildir.
  • İngilizce » Türkçe - Finansal Tercüme (Bankacılık ve yatırım)
    ambassadors, charges d'affaires and high- ranking officers in the armed forces;
    Büyükelçiler, maslahatgüzarlar ve silahlı kuvvetlerde yüksek rütbeli yetkililer;
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Sanayi otomasyon)
    Slide the lower diaphragm case (key 43), with the actuator yoke (key 17) attached, over the actuator stem (key
    Alt diyafram muhafazasını (anahtar 43), aktüatör boyunduruğu (anahtar 17) takılıyken, aktüatör milinin (anahtar 26) üzerine
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (İnşaat)
    Please email your personalisation details to [email protected] after your purchased is confirmed.
    Lütfen satın almanız onaylandıktan sonra kişiselleştirme detay bilgilerinizi [email protected] eposta adresine gönderiniz.
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Sanayi otomasyon)
    Typical Fisher ET/EWT Valve Equipped with HTS1 Seals
    HTS1 Sızdırmazlık Elemanlarıyla Donatılmış Tipik Fisher ET/EWT Valf
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Confirmation will be received at time of bookingPlease note that in winter season, when steamers are not operating, you may visit a castle insteadAudioguide in several languages available on request (approx. 5.00 euros)
    Bu ürüne ilişkin teyit, rezervasyon esnasında alınacaktırLütfen dikkat: kış sezonunda, buharlı makineler çalışmıyorsa, bunun yerine bir şato ziyaret edebilirsinizArzu edildiğinde çok dilli sesli rehber verilebilmektedir (ücreti yaklaşık 5 Avro'dur)

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

Doktora eğitimi için İngiltere'de 4.5 yıl kaldım. Bunun yaklaşık 6 ayı İngilizce dil kursu idi.

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum