Almanca tercüman - HASAN H. Y.

HASAN H. Y. Hakkında - Almanca tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından HASAN H. Y. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip Almanca dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • Almanca » Türkçe: 10000 karakter (1600 Kelime)
    • Türkçe » Almanca: 10000 karakter (1600 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Finansal, Toplumbilim

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Süleyman Demirel Üniversitesi - Fizik | 2011
Yüksek Lisans: Süleyman Demirel Üniversitesi - Genel Fizik | 2017

İş Tecrübesi

Tecrübe: 11 yıl

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • Türkçe » Almanca - Medikal Tercüme
    Bu bloğun içeriği, nöroloji, nöroŞirurji ortopedi, eriŞkin psikiyatri, çocuk ve ergen psikiyatrisinin sık görülen hastalıklarının tanı ve tedavi yaklaŞımlarına, fizik tedavi ve rehabilitasyona ve spor hekimliğine ait teorik ve pratik dersleri kapsamaktadır.Blokta değiŞik disiplinlerin bir araya getirilip ortak bir yaklaŞımla buluŞturacak Şekilde bilgiyi bir araya getiren bel boyun diz, ağrısı, iskelette kitle,ŞiŞlik, spor yaralanmaları, vertigo, postür ve yürüme bozukluğu, inme, bellek bozukluğu ve demansı konu alan sekiz entegre oturum bulunmaktadır.
    Dieser Block enthält theoretischen und praktischen Unterricht in Neurologie, Neurochirurgie, Orthopädie, ambulanter Psychiatrie, diagnostischen und therapeutischen Ansätzen zu häufigen Erkrankungen der Kinder- und Jugendpsychiatrie, Physiotherapie und Rehabilitation sowie Sportmedizin. Es gibt acht integrierte Sitzungen über Taille Nacken Knie, Schmerzen, Schulterblatt Masse, Darm, Sportverletzungen, Schwindel, Haltung und Gangstörungen, Schlaganfall, Gedächtnisstörungen und Demenz, die alle das Wissen in Form einer Kombination verschiedener Disziplinen zusammenführen, die in einem gemeinsamen Ansatz zusammenkommen werden.
  • Türkçe » Almanca - Medikal Tercüme
    Psöriyazis, Ekzema, Liken Planus
    Psoriasis, Ekzem, Lichen Planus
  • Türkçe » Almanca - Medikal Tercüme
    Ventrikulus IV, Mesensefalon , Diensefalon
    Ventriculus IV, Mesencephalon, Diencephalon
  • Türkçe » Almanca - Medikal Tercüme
    Çocukluk çağı LAP 1 EriŞkin dönemi LAP Lenfadenopati patolojisi Retiküloendotelial sistemi tutan hastalıklar LAP yapan paraziter hastalıklar (Toksoplazmoz) LAP yapan viral, bakteriyel, mikotik etkenler Antimalaryal ilaçlar Çocukluk çağı lenfomaları EriŞkin lenfomaları Lenfomalar I (sınıflandırma) Lenfomalar II (non-Hodgkin lenfoma) Lenfomalar III (Hodgkin lenfoma) Çocukluk çağı lösemileri EriŞkin lösemileri Antikanser ilaçlar Paraproteinemiler Hematopoez ve anemilerin sınıflandırılması Megaloblastik anemiler Demir eksikliği anemisi Hemoglobinopatiler ve toplum sağlığı açısından öne
    Kindheit LAP 1 Erwachsenenalter LAP Lymphadenopathische Pathologie Erkrankungen des retikuloendothelialen Systems Parasitäre Erkrankungen mit LAP (Toxoplasmose) Virale, bakterielle, mykotische Faktoren, die LAP verursachen Antimalariamittel Kindheitliche Lymphome Erwachsenenlymphome Lymphome I (Klassifikation) Lymphome II (Non-Hodgkin-Lymphome) Lymphome III (Hodgkin-Lymphom) Leukämie im Kindesalter Leukämie bei Erwachsenen Anti-Krebs-Medikamente Paraproteinämie Klassifikation von Hämatopoese und Anämie Megaloblastische Anämie Eisenmangelanämie Hämoglobinopathien und Gemeinschaftsgesundheit
  • Almanca » Türkçe - Ticari Tercüme (Ürünler ve kataloglar)
    ● Keine Ablösungen der obersten Hautschichten
    • Deri üst tabakalarında soyulma olmaz
  • Almanca » Türkçe - Finansal Tercüme (Vergilendirme ve Gümrük)
    Durch Kenntnisnahme und Nutzung der in diesem Bericht enthaltenen Informationen bestätigt jeder Empfänger, die dort getroffenen Regelungen (einschließlich der Haftungsregelung unter der Nr. 9 der Allgemeinen Auftragsbedingungen) zur Kenntnis genommen zu haben und erkennt deren Geltung im Verhältnis zu uns an.
    İşbu raporda yer alan bilgileri bilgi edinerek ve kullanarak her alıcı, orada belirtilen düzenlemeleri (genel görevlendirme koşulları No. 9 altındaki mesuliyet düzenlemesi de dâhil olmak üzere) bilgi edindiğini ve bizimle ilgili olarak kabul ettiğini taahhüt eder.
  • Almanca » Türkçe - Ticari Tercüme (Tekstil)
    Hierbei nicht in den Stator greifen!
    Bu esnada stator içine eliniz koymayınız!
  • Almanca » Türkçe - Ticari Tercüme (Tekstil)
    Wenn keine Luft- strömung austritt ist wie folgt zu verfahren
    Hava akışı olmaması durumunda aşağıdaki adımları izleyiniz
  • Almanca » Türkçe - Ticari Tercüme (Tekstil)
    Der beba-Schaummixer ist in unterschiedlichen Einsatzgebieten der Lebensmittel und Nichtlebensmittelindustrie einsetzbar.
    Beba-köpük karıştırıcısı gıda endüstrisi ve gıda dışı endüstri alanlarının çeşitli alanlarında kullanılabilmektedir.
  • Almanca » Türkçe - Ticari Tercüme (Ürünler ve kataloglar)
    Beim zweiten Besuch (2 Wochen später) wird der lokale klinische Zustand erneut nach den gleichen Kriterien beurteilt.
    İkinci hekim ziyaretinde (2 hafta sonra) lokal klinik durum aynı kriterlere göre değerlendirilir.
  • Almanca » Türkçe - Teknik Tercüme (Sanayi otomasyon)
    Der Sensor hat mehrfach hintereinander im Bereich der Auslaufgegenkontrolle einen Fehler erkannt.
    Sensör bir kaç kez arka arkaya çıkış kontra denetleme alanında hata algıladı.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

2015 Almanya ikamet. 2015 Almanca Dil Kursu VHS (A1-A2-B1) 2016 Deutsch für den Beruf Kolping Bildungszentrum (B2 + Beruf) 2017 C1 Intensiv

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum