İngilizce tercüman - DEVRIM G. B.

DEVRIM G. B. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından DEVRIM G. B. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 10000 karakter (1600 Kelime)
    • Türkçe » İngilizce: 10000 karakter (1600 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Medikal - Tıbbi

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Anadolu Üniversitesi. - Biyoloji | 2000
Yüksek Lisans: Anadolu Ünv. - Moleküler Biyoloji | 2008
Doktora: anadolu ün - Moleküler Biyoloji | 2015

İş Tecrübesi

Tecrübe: 11 yıl

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Yapı Malzemesi)
    Thanks to the efficient use of material the dead weight of the construction and therefore their ground work expenses can be reduced effectively.
    Malzemenin verimli bir şekilde kullanılması sayesinde, kurulumun hareketsiz yükü ve bunların zemin çalışma masrafları oldukça düşürülebilir.
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Telekomünikasyon)
    This controller also supports serial communication ports and several other networking interfaces.
    Bu denetleyici ayrıca seri iletişim portlarını ve diğer bazı ağ arayüzlerini de destekler.
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Biyokimya)
    3.0 Amp (Heating/cooling and power supply)
    3.0 Amp (Isıtma/soğutma ve güç kaynağı)
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Biyokimya)
    Screen Clean has a nice lemon scent.
    Screen Clean hoş bir limon esansına sahiptir.
  • İngilizce » Türkçe - Medikal Tercüme (Gebelik)
    Most men can start having sex again about a few days to a week after the vasectomy.
    Erkeklerin çoğu, bu operasyonun ardından bir kaç gün ile bir hafta kadar bir süre sonrasında seks yapmaya başlamaktadırlar.
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Telekomünikasyon)
    For IoT developers, EIS-D120 provides WISE-Agent and a protocol plug-in SDK for IoT data collection and conversion, and built-in Node-RED for smart data processing and logic flow design.
    IoT geliştiricileri için, EIS-D120, akıllı veri işleme ve mantık akış tasarımına yönelik dahili Node-RED ile IoT veri toplama ve dönüştürme işlemi için bir protokol eklentisi olan SDK ve WISE-Agent özelliğini sunmaktadır.
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    On the way, stop to admire the UNESCO World Heritage-listed Pont du Gard - a well-preserved Roman aqueduct that once supplied the city of Nimes with water.
    Yol üzerinde, bir zamanlar Nimes şehrinin su ihtiyacını karşılayan ve iyi korunmuş Roma dönemine ait bir su kemeri olan ve ayrıca UNESCO Dünya Mirası olarak kabul edilen Pont du Gard'ın eşsizliğine hayran olmak için mola verebilirsiniz.
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Finansal raporlar)
    Şirket, sermaye yönetiminde, bir yandan faaliyetlerinin sürekliliğini sağlamaya çalışırken, diğer yandan da borç ve özkaynak dengesini en verimli şekilde kullanarak karlılığını artırmayı hedeflemektedir.
    The Company is performing Capital Risk management, while trying to ensure continuity of operations, on the other hand, using the most efficient balance of debt and equity aims to increase its profits.
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    Tanker ya da çekicinin arıza ve kaza gibi nedenlerle gecikmesi ve kaza ile ilgili gerekli bilgi ve belgeleri GNB Genel Müdürlüğü'ne ibraz edememesi durumunda, husule gelen GNB kayıpları, NAKLİYECİ'nin ilk istihkakından, yeterli olmaması halinde Kat'i Teminatından kesilecektir.
    In case of delay in the service of tanker or trailer due to breakdown, accident, etc, and if essential information and documents regarding the accident cannot be submitted to SPO's Headoffice, damage so occurring on SPO's part shall be deducted from CARRIER's initial progress payment, and if insufficient, from its Performance Bond.
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    Bu sigortaların yaptırılmamasından veya zararın tamamını karşılayamayacak şekilde yaptırılmasından doğacak tüm tazminat yükümlülüklerinden NAKLİYECİ sorumludur.
    The TRANSPORTER is responsible for all the indemnification liabilities to arise by failure in having these insurances made or by having them made in a manner that will not be able to cover the whole loss.
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Bankacılık ve yatırım)
    Kasa sadece iki operasyon personeli tarafından birlikte açılabilmektedir.
    The safe can only be opened by two operations personnel together.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

yurt dışında kongre poster sunumu şeklinde bulundum

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum