İngilizce tercüman - ABDULLAH S. D.

ABDULLAH S. D. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından ABDULLAH S. D. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 10000 karakter (1600 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Medikal - Tıbbi, Akademik, Ticari

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Istanbul Üniversitesi - Ingilizce Mütercim Tercümanlık |

İş Tecrübesi

Tecrübe: 11 yıl

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • İngilizce » Türkçe - Medikal Tercüme (Beslenme)
    Sweet Potatoes contain rich soluble fibers that have excellent effects on regulating insulin and lowering cholesterol.
    Tatlı Patatesler, insülin seviyesini mükemmel derecede ayarlayan ve kolesterolü düşüren çözülebilir lifler açısından zengindir.
  • İngilizce » Türkçe - Medikal Tercüme (Gebelik)
    However, she has been experiencing bleeding since she had the Implant inserted a few months ago and this makes her feel uncomfortable to pray and she also worries whether this is unhealthy.
    Ancak, bir kaç ay önce takılan implant nedeniyle kanama yaşamaktadır ve bu da ibadet ederken kendisini rahatsız etmekte olup aynı zamanda sağlıklı olup olmadığı konusunda da kaygılıdır.
  • İngilizce » Türkçe - Medikal Tercüme (Gebelik)
    Also, if they are overweight or obese, there's some indication that the morning-after pill won't be as effective in preventing pregnancy as it is for normal-weight women.
    Ayrıca, eğer aşırı kilolu ya da obez iseler, ertesi-gün hapının normal-kiloya sahip kadınlar için etkili olduğu kadar gebelik önleme konusunda etkili olmayacaklarına dair bazı işaretler mevcuttur.
  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Yönetmelik)
    axle stopped (pitch speed value is less than 0.2 °/s) AND
    aks durmuşsa (pitch hızı 0.2°/saniyeden az ise) VE
  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Yönetmelik)
    The alarm is generated when the speed TR24 exceeds the limit value P63.00 (+Tolerance P63.02 of measuring range P17.08) and the input ST960 is LOW.
    Hız TR24 P63.00 limit değerini aşarsa (+ ölçüm aralığı P17.08'in Toleransı P63.02) ve ST960 girdisi DÜŞÜK ise alarm üretilir.
  • İngilizce » Türkçe - Medikal Tercüme (Gebelik)
    For example, a touch on the hand or arm by members of the same gender can be reassuring to both parties, as can a friendly and calm tone of voice.
    Örneğin, aynı cinsiyetten olan üyeler tarafından ele ya da omza dokunulması, her iki taraf için de dostça ve sakin bir ses tonu kadar güven verici olabilecektir.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

-

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum