İngilizce tercüman - EZGI Y. K.

EZGI Y. K. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından EZGI Y. K. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 10000 karakter (1600 Kelime)
    • Türkçe » İngilizce: 10000 karakter (1600 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Akademik, Finansal, Turizm, Toplumbilim

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Izmir Ekonomi Üniversitesi - Mütercim Tercümanlık | 2018

İş Tecrübesi

Tecrübe: 11 yıl

protranslate.net / 2016-...
Görev: Çevirmen

fantastikcanavarlar.com / 2016-...
Görev: Editör/Çevirmen

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Muhasebe)
    e-Defterlerin tutulduğu dile ait kod yazılacaktır.
    Language code in which the e-Ledgers are kept shall be entered here.
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Muhasebe)
    Bu dosya XBRL International tarafından yayınlanan XBRL GLtaksonomi dosyasından oluşmaktadır.
    This file consists of XBRL GL taxonomy file issued by XBRL International.
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Finansal raporlar)
    912.581 TL) Asya Finans Katılım Bankası A.Ş. ile imzalanan sözleşme gereğince kredi müşterilerinin borçlarına karşılık garantörlük nedeniyle kredi müşterilerinin ödemesini gerçekleştirmemeleri sebebiyle, Şirket'in ödemesini yaptığı kredi taksit borçlarından, 482.174 TL'si Ofis ve Atölye Blokları Kat Maliklerinden alacaklardan,18.260 TL'si de vergi dairesi alacaklarında oluşmaktadır.
    912,581 TL) of other receivables due to the debts guarantor of credit customers As credit customers were not making their loan payments, from the loan installment debts, 482,174 TL is composed of Office and Warehouse Blocks Homeowners' receivables, and 18,260 TL is composed of tax office receivables.
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Yatırım)
    Bandırma Devlet Hastanesi 1 km
    Bandirma State Hospital of 1 km
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Bankacılık ve yatırım)
    Sistem Güvenliği Yöneticisi sistem yetki tanımlamalarına ilişkin kontrolleri usulüne uygun olarak yapmış mı?
    Did System Security Manager duly perform the controls for system authorization definitions?
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Yatırım)
    Yasal Kısıtlamalar ...............................................................................
    Legal Restrictions...............................................................................
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Yatırım)
    Farklı değerleme metotlarının ve analiz sonuçlarının uyumlaştırılması ve bu amaçla izlenen yöntemin ve nedenlerin açıklanması 28
    The alignment of different appraisal methods and analysis results and the explanation of method followed and its reasons 28
  • İngilizce » Türkçe - Finansal Tercüme (Bankacılık ve yatırım)
    the second instance) the Sanctions Desk must be consulted.
    ikinci incelemede) Yaptırımlar Masasına danışılmalıdır.
  • İngilizce » Türkçe - Finansal Tercüme (Bankacılık ve yatırım)
    - A Rumour may only be passed on (both inside and outside Rabobank), if it is already widely circulated, or (if it is not already widely spread) if it is reasonable to do so given all the circumstances (e.g. the likely impact of the Rumour, its plausibility, the opportunity afforded to the subject of the Rumour to verify it and whether it was denied, the reliability of the source, any obvious motive in the source to impact the price of the Financial instrument and the state of the market in general have all been considered);
    -- Bir Söylenti yalnızca halihazırda geniş çapta yayılmışsa (Rabobank'ın hem içinde hem dışında) aktarılabilir, veya (halihazırda geniş çapta yayılmış değilse) bütün koşullar (ör. Söylentinin muhtemel etkisi, akla yatkınlığı, Söylentinin konusunu doğrulanma fırstı ve inkar edilip edilmediği, kaynağın güvenilirliği, Finansal aracın fiyatını ve genel olarak piyasadaki durumunu etkileyen kaynaktaki bariz bir gerekçe dikkate alınarak) göz önünde bulundurularak aktarılmalıdır.
  • İngilizce » Türkçe - Finansal Tercüme (Bankacılık ve yatırım)
    A statement containing unverified information, purporting to be fact, that a reasonable person would expect to have a material effect on the price of a Financial instrument if it were widely circulated.
    Doğrulanmamış bilgiler içeren, gerçek olduğu iddia edilen, makul bir kişinin geniş çapta dolaştırıldığında bir Finansal Aracın fiyatı üzrinde ciddi bir etkisinin olması bekleyeceği bir bildirimdir.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

-

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum