İngilizce tercüman - FURKAN F. Ş.

FURKAN F. Ş. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından FURKAN F. Ş. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 5000 karakter (800 Kelime)
    • Türkçe » İngilizce: 5000 karakter (800 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Akademik, Finansal, Edebi, Turizm, Websitesi, Toplumbilim

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Namık Kemal Üniversitesi - Ingiliz Dili Ve Edebiyatı |

İş Tecrübesi

Tecrübe: 11 yıl

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Finansal raporlar)
    Şirket, nakit akım tablosunu, SPK Tebliğime uygun olarak hazırlamaktadır.
    Company statement of cash flows, are prepared in accordance with CMB Decree.
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Bankacılık ve yatırım)
    Sigortanın ithalatçı tarafından yapılacağı işlemlerde firma tarafından yaptırılan sigorta poliçesi ibraz edilmeden akreditif değişikliği yapılmaz.
    In the transactions of the insurance which are made by the importer, no change of the letter of credit shall be done without submitting the insurance policy which has gotten made by the firm.
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Yatırım)
    Armutlu ve Çınarcık Belediyeleri 2011 Yılı “Turistik Yönden Önem Arz eden Belediye”
    Armutlu and Çınarcık Municipalities have been determined as “Touristic Important Municipalities”
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Finansal raporlar)
    Şirket şarta bağlı yükümlülüklerin muhtemel hale geldiği ancak ekonomik fayda içeren kaynakların tutarı hakkında güvenilir tahminin yapılamaması durumunda ilgili yükümlülüğü dipnotlarında göstermektedir.
    The company discloses related liability in the notes in case contingent liabilities become probable, however reliable estimations cannot be made about the amount of resources involving economic benefit.
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Yatırım)
    S.Eyice, Yoros ve doğusundaki Şile Kaleleri H.793(1391) de Yıldırım I.Bayezit tarafından feth olduğu zaman bu iki kalenin ortasında bulunan Riva Kalesi'nin (14.yy.ın sonunda) Türklerin elinde olması gerektiğini aktarmaktadır.
    S. Eyice also quotes that when the Yoros and the Şile Castles on the east were conquered by Bayezıt I in 793 Hijri (1391); so should be the Riva Castle in the middle of two castles.
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    In order to contact us, please use the contact page or by telephone.
    Bizimle iletişime geçmek için lütfen iletişim formunu kullanın veya bizi arayın.
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    When it's time to leave the city, your professional and reliable driver will meet you in your hotel lobby.
    Şehirden ayrılma zamanı geldiğinde profesyonel ve güvenilir şoförünüz sizi otel lobisinden alacak.
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Learn all about Greek mythology and history while seeing fascinating monuments, and visit the pretty town of Arachova on the journey back to Athens.
    Büyüleyici anıtları görerek Yunan mitolojisi ve geçmişi hakkında bilgi edinin ve geri Atina yolculuğunda güzel Arachova kentini ziyaret edin.
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    If you require this service you must contact Bohemia Travel Service atLocally on 0224 82 62 62Internationally on +420 224 82 62 62By email [email protected] least 48 Hour(s) prior to your tour/activity date to verify your pick-up time and pick-up location.
    Bu hizmeti istiyorsanız, Bohemia Travel Service'iYerel olarak 0224 82 62 62 numaralı telefondanUluslararası olarak +420 224 82 62 62 numaralı telefondanE-posta [email protected]ış zamanı ve yerini teyit etmek üzere tur/aktivite tarihinizden en az 48 saat önce aramalısınız.
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    If confirmation or otherwise is not received within 48 hours, please contact DealBroker Customer Service for further assistance.
    Eğer onay veya başka bildirim 48 saat içerisinde alınmamışsa, lütfen yardım için Dealroker Müşteri Hizmetleri ile temas kurunuz.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum