İngilizce tercüman - ELIF T.

ELIF T. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından ELIF T. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 8000 karakter (1280 Kelime)
    • Türkçe » İngilizce: 8000 karakter (1280 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Akademik

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Boğaziçi Üniversitesi - Fizik | 2017

İş Tecrübesi

Tecrübe: 11 yıl

Galata Art / Haziran 2015- Eylül 2015
Görev: MaĞaza Sorumlusu

Goztepe Etud Merkezi / Ocak 2015-Nisan 2015
Görev: Fizik Öğretmeni

Bebek Badem Ezmecisi / Mart 2014-Temmuz 2014
Görev: Satış Danışmanı

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Teknik ve mühendislik)
    Figure Optional Secondary Steering Panel –M6003-207 Onwards
    Şekil Seçimli İkincil Direksiyon Paneli - M6003-207 sonrası
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    1pm - 2:30pmHotel pickups commence prior to this time, you must contact the local service provider to verify your exact pickup time.
    Öğlen 1-2.30Otelden alınma işlemleri bu saatten önce başlamaktadır, tam alınma saatinizi teyit etmek için yerel hizmet noktanızı aramalısınız.
  • İngilizce » Türkçe - Medikal Tercüme (İlaç)
    Antioxidant agent enhences hair growth
    Antioksidan ajan saç uzamasını arttırır
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Teknik ve mühendislik)
    Right inspector desk integrated dose is ≤0.025 µSv/scan.
    Denetmen masasının sağ tarafı için tümleşik doz ≤ 0.025 µSv/sa
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Telekomünikasyon)
    27 Full HD Medical - Grade Surgical Monitor
    27 Full HD Medikal Sınıf Cerrahi Monitör
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Sanayi otomasyon)
    Remove and replace the actuator rod bushing (key 19) and actuator rod seal (key 20) in the actuator yoke (key 8), if necessary.
    Gerekirse, aktüatör boyunduruğunun içindeki aktüatör kolu burcunu (anahtar 19) ve aktüatör kolu keçesini (anahtar 20) sökün ve değiştirin.
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Biyokimya)
    I try to move around when I can.”
    Yapabildiğim zamanlarda hareket etmeye çalışıyorum.''
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Sanayi otomasyon)
    Be sure the jam nut (key 128) is threaded onto the threaded bolt on the mounting plate assembly (key 124) before threading it into the housing.
    Sıkıştırma somununun (anahtar 128), muhafaza içine geçirilmesinden önce montaj plakası tertibatındaki (anahtar 124) dişli cıvata üzerine geçirildiğinden emin olun.
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Sanayi otomasyon)
    Spool piece with integral mount transducers
    Entegre montajlı transdüserleri olan makara parçası
  • Türkçe » İngilizce - Medikal Tercüme (Jinekoloji)
    Dolayısıyla üriner inkontinaslı kadınlar, günlük aktivitelerini ve sosyal yaşam planlarını bu sorun merkezinde yapmakta ve yaşam kalitesi ciddi anlamda kısıtlanmaktadır.
    Therefore, women with urinary incontinence do their daily activities and social life plans by keeping this problem all the time and the quality of life is severely restricted.
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    NAKLIYECİ mevcut yürülükteki vergi usul kanununa ve ilgili diğer mevzuatlara göre faturasını GNB A.Ş. adına tanzim edecektir.
    The TRANSPORTER shall make out his invoice for the GNB PETROL OFISI INC. as per the current applicable tax procedure law and the related other legislations.
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Finansal raporlar)
    25 Şubat 2004 tarih 7/242 sayılı SPK kararı uyarınca; SPK düzenlemelerine göre bulunan net dağıtılabilir kar üzerinden SPK'nın asgari kar dağıtım zorunluluğuna ilişkin düzenlemeleri uyarınca hesaplanan kar dağıtım tutarının tamamının yasal kayıtlarda yer alan dağıtılabilir kardan karşılanabilmesi durumunda, bu tutarın tamamının, karşılanmaması durumunda ise yasal kayıtlarda yer alan net dağıtılabilir karın tamamı dağıtılacaktır.
    As required by CMB decision numbered 7/242 dated February 25, 2005; amount of distributable profit, calculated from net distributable profit in accordance with CMB regulations related to minimum dividend distribution requirements shall be fully distributed, wherein the amount could be compensated by net distributable profit per statutory books, otherwise full amount of net distributable profit per statutory books will be distributed.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum