Arapça tercüman - RAMİ S.

RAMİ S. Hakkında - Arapça tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından RAMİ S. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip Arapça dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • Arapça » Türkçe: 6000 karakter (960 Kelime)
    • Türkçe » Arapça: 6000 karakter (960 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Hukuki

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Çukurova Üniversitesi - Uluslararası Ilişkiler | 4.sı

İş Tecrübesi

Tecrübe: 11 yıl

Türk kızılayı / 01-07-2012/01-10-2012
Görev: Sözlü tercüman

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • Türkçe » Arapça - Teknik Tercüme (Enerji)
    -Çıta gevşekliği ve nüve ısınma kontrolu
    - فحص رخاوة الشرائح وسخونة النواة
  • Türkçe » Arapça - Teknik Tercüme (Enerji)
    -YERİNDE BAKIM MOTOR BAKIMLARI
    - القيام باعمال الصيانة في المواقع
  • Türkçe » Arapça - Finansal Tercüme (Muhasebe)
    MUHASEBE VE DANIŞMANLIK GİDERLERİ
    نفقات المحاسبة والاستعلام (الاستشارة)
  • Türkçe » Arapça - Teknik Tercüme (Elektrik mühendisliği)
    Anodize edilmiş reflektörleri ile LED'in verdiği ışığı dilediğiniz açıyla almanızı sağlayan bir yapıya sahiptir Çalıştığı ortamda düşük ısı oluşturmaktadır
    ومع العاكسات المؤكسدة فإنه يتميز ببنية تحقق لكم إمكانية الحصول على الضوء الذي يرسله LED في الزاوية التي ترغبون بها ويشكل حرارة منخفضة في المكان الذي يعمل به
  • Türkçe » Arapça - Teknik Tercüme (Enerji)
    -Mekanik parçaların imali, Onarımı ve Testleri
    - تصنيع القطع الميكانيكة، التصليح والاختبارات
  • Türkçe » Arapça - Teknik Tercüme (Elektrik mühendisliği)
    Meltem, yüksek LED teknolojisini ofis aydınlatmasına taşımak üzere geliştirilmiş- tir, ofis aydınlatmasının ihtiyaçları ile LED Teknolojisinin avantaj ve verimini bir araya getiren, kullanıcılarına çözüm sunan bir üründür Tüm asmatavan tiplerine göre üretimi mümkün olup, asmatavan ile tam anlamıyla uyum göstererek çalış- maktadır Yine armatürün optik tasarımıyla ofis aydınlatmasının klasik Floresan ve T5 armatürlere göre gerek kullanılan LED'lerin yüksek etkinliği, gerekse verimiyle büyük tasarruf sağlayan Meltem mevcut sistemlerin yenilenmesiyle kendi yatırımı- nı sağladığı tasarrufla karşılayabilecek bir aydınlatma sistemidir.
    تم تطوير Meltem من اجل نقل تكنولوجيا LED الحديثة لإنارة المكاتب، هو المنتج الذي يقوم بدمج احتياجات انارة المكاتب مع مميزات واداء تكنولوجيا LED، ويقوم بتقديم الحلول للمستخدمين بهذا الشكل ومن الممكن انتاجها على حسب جميع أنواع السقوف المعلقة، حيث يعمل بتناسب متكامل مع السقف المعلق وأيضا ومع التصميم العدسي للمصباح وبالنسبة الى مصابيح النيون الكلاسيكية ومصابيح ت 5 لإنارة المكاتب فإن Meltem الذي يحقق توفير كبير من خلال التأثير الكبير لـ LED او من خلال أدائه المرتفع فهو نظام انارة قادر على تلبية حاجة الانارة مع التوفير التي تحققه ميزاته مع تحديث الأنظمة الموجودة.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

Suriye'de yaşadım ve orada eğitim gördüm, Teşreen üniversitesinde hukuk fakültesinde okudum.

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum