İngilizce tercüman - UFUK Ç.

UFUK Ç. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından UFUK Ç. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 7000 karakter (1120 Kelime)
    • Türkçe » İngilizce: 7000 karakter (1120 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Medikal - Tıbbi, Hukuki, Websitesi, Toplumbilim

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Istanbul Üniversitesi - Ingiliz Dili Ve Edebiyatı | 2019

İş Tecrübesi

Tecrübe: 11 yıl

PPT / 09/2015- 06/2016
Görev: Ardıl Çeviri

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    At leisureValid from the time of first use, for the duration selected.
    Serbest zamanlardaSeçili süre için ilk kullanımdan itibaren geçerlidir.
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Transport by air-conditioned coachChocolate factory visit with tastingCheese Diary visit with tastingTrain ride on the Panoramic Golden ExpressWine and grape juice tasting on a restaurant terrace
    Klimalı otobüsle yolculukÇikolata fabrikası ziyareti ve tadımıMandıra ziyareti ve tadımPanoramic Golden Express'te tren yolculuğuRestoran terasında şarap ve üzüm suyu tadımı
  • İngilizce » Türkçe - Hukuki Tercüme (Yönetmelik)
    Such costs include but are not limited to equipment rental, photocopying, delivery, facsimile, telephone, or translation charges incurred in association with accreditation services.
    Bu ücretler kapsamında, akreditasyon hizmetleri ile bağlantılı olarak maruz kalınmış, sadece bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla ekipman kiraları, fotokopi, kurye, faks, telefon veya tercüme hizmeti bedelleri yer alır.
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Sample Menu:First course:Pastry stuffed with cheese or sausage, served alongside a seasonal saladMain course (choice of one):Turkish veal kebabGrilled chicken Dessert:Specialty of the daySeasonal fruit
    Örnek menü:İlk çeşit:Peynir ya da sosisli börek, yanında mevsim salata Ana yemek (aşağıdakilerden biri):Dana KebabıKızarmış tavukTatlı:Günün TatlısıMevsim meyveleri
  • Türkçe » İngilizce - Websitesi Tercümesi (Tanıtım metni)
    Temizliğin kokusu… Evinizin atmosferi temizlik ve hijyenle dolacak.
    The scent of cleanliness... Your house satiated with cleanliness and hygiene.
  • Türkçe » İngilizce - Medikal Tercüme (Jinekoloji)
    15 yaş ve altında, iki doz aşı önerilirken (0 ve 6-12. ayda), daha ileri yaşlarda 0, 1-2 ve 6. ay olacak şekilde üç doz aşılama önerilir.
    For those who are 15 years old and under, two doses of vaccination are recommended (at 0 and 6th-12th months), and three doses of vaccination at 0, 1st-2nd and 6th months is recommended for older ages.
  • Türkçe » İngilizce - Medikal Tercüme (Jinekoloji)
    Menopozla görülen diğer bir önemli problem osteoporozdur.
    Another major problem seen with menopause is osteoporosis.
  • Türkçe » İngilizce - Medikal Tercüme (Jinekoloji)
    Östrojen yetmezliğine bağlı olarak metabolizma hızı yavaşlar ve kilo alımı başlar.
    Metabolic rate slows down due to estrogen deficiency and weight gain occurs.
  • Türkçe » İngilizce - Medikal Tercüme (Jinekoloji)
    En iyi tedavi seçeneği, yaşınıza, şikayetlerinize, muayene bulgularınıza, ileride potansiyel gebelik planlarınıza göre sunulacaktır.
    The best treatment option will be offered based on your age, complaints, examination findings, and potential pregnancy plans in the future.
  • Türkçe » İngilizce - Medikal Tercüme (Eczacılık)
    20140502128/0009 kontrol/şarj numaralı Aircomb 5/10 mg Film Tablet ürününün film kaplamaya geçiş süresi üretim planı nedeniyle 3 günü aşmıştır.
    Period to transfer Aircomb 5/10 mg Film Tablet with control/charge no. 20140502128/0009 to product coating went beyond 3 days due to production schedule.
  • Türkçe » İngilizce - Medikal Tercüme (Jinekoloji)
    Spekulum kullanılarak her iki test aynı esnada yapılabilmektedir.
    Both tests can be performed simultaneously using speculum.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

-

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum