İngilizce tercüman - CEREN Ş.

CEREN Ş. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından CEREN Ş. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 20000 karakter (3200 Kelime)
    • Türkçe » İngilizce: 20000 karakter (3200 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Akademik, Finansal, Edebi, Toplumbilim

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Ege Ünivesitesi - American Culture And Literature |

İş Tecrübesi

Tecrübe: 11 yıl

Freelance çevirmenlik / 2015-
Görev: Çevirmen

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Finansal raporlar)
    Sürdürülen Faaliyetler Vergi Öncesi Kar / Zararı
    Continuing Operations Before Tax Profit/Loss
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Yatırım)
    1. çeyrekte, özellikle ön-kiralamaların yoğunlukta olduğu 108.600m2 kiralama işlemi gerçekleşmiş olup bir önceki çeyrek ile kıyaslandığında %7 artış kaydetmiştir.
    In the first quarter, a rental transaction of 108.600 m2, especially dominated by pre-rentals, and a rise of 7% was achieved in comparison with the previous quarter.
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Finansal raporlar)
    Alacaklar için değer düşüklüğü tutarı gelecekte beklenen tahmini nakit akımlarının finansal varlığın etkin faiz oranı üzerinden iskonto edilerek hesaplanan bugünkü değeri ile defter değeri arasındaki farktır.
    The amount of impairment for receivables is the difference between the current value of expected future cash flows of financial assets calculated by discounting over effective interest rate and the book value.
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Finansal raporlar)
    (Şirket'in 31 Aralık 2012 tarihi itibariyle Satılmaya Hazır Finansal Varlıklar Borsaya Kote Olmayan Hisse Senetleri, S.S.
    As of Monday, December 31, 2012; Company's Available for Sale Financial Assets in non-listed Stocks, is composed of shareholding of
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Bankacılık ve yatırım)
    Bu dönemde Merkez Bankası tarafından temkinli bir para politikası ve sıkılaştırıcı bir likidite politikasına geçilmiş, faiz koridorunun üst sınırı yükseltilmiş, döviz kurlarındaki artışın sürmesiyle döviz satım ihalelerine ağırlık verilerek döviz likiditesi sağlanmıştır.
    During this period, the Central Bank adopted a prudent monetary policy and a tightening liquidity policy, the upper limit of the interest rate corridor, foreign currency liquidity was provided by focusing on the foreign exchange sales auction as the increase in the foreign exchange rates continued.
  • İngilizce » Türkçe - Finansal Tercüme (Bankacılık ve yatırım)
    5.3.4 Risk adjustment for adverse information
    Olumsuz bilgilere yönelik risk ayarlaması
  • İngilizce » Türkçe - Finansal Tercüme (Bankacılık ve yatırım)
    - Adverse press checks have been identified about the Business Partner, its directors or beneficial owners that could indicate heightened bribery risk
    - İş Ortağı, yöneticileri veya intifa hakkı sahipleri hakkında yüksek rüşvetçilik riski göstergesi olabilecek olumsuz basın kontrolleri belirlendi
  • İngilizce » Türkçe - Finansal Tercüme (Bankacılık ve yatırım)
    The categories set out in points (a) to (e) shall, where applicable, include positions at Community and international level.
    (a)'dan (e)'e kadar belirtilen kategoriler
  • İngilizce » Türkçe - Finansal Tercüme (Bankacılık ve yatırım)
    If material adverse information is found it must be determined by the Business Partner owner (or Management) if the Business Partner can be accepted or if the –already existing- relationship can be continued.
    Eğer ciddi olumsuz bilgi bulunmadıysa, İş Ortağının kabul edilip edilemeyeceği veya –halihazırda mevcut- ilişkinin devam edip edemeyeceği İş Ortağının sahibi veya (Yönetim) tarafından belirlenmelidir.
  • İngilizce » Türkçe - Finansal Tercüme (Bankacılık ve yatırım)
    It must be judged if engaging into or continuing the relation could harm the reputation of Rabobank.
    İlişki kurmanın veya ilişkiyi devam ettirmenin Rabobank'ın itibarına zarar verip vermeyeceği değerlendirilmelidir.
  • İngilizce » Türkçe - Finansal Tercüme (Bankacılık ve yatırım)
    These include local sanctions, OFAC and EU, in addition to the Rabobank Internal Watch List.
    Bunlar Rabobank Kurumiçi İzleme Listesi'ne ek olarak yerel işlemler, OFAC ve AB'yi kapsar.
  • İngilizce » Türkçe - Finansal Tercüme (Bankacılık ve yatırım)
    4.1 Main Roles and Liabilities of Board of Directors 7
    4.1. Yönetim Kurulu'nun Esas Rolleri ve Sorumlulukları

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

-

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum