İngilizce tercüman - EMRE O. A.

EMRE O. A. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından EMRE O. A. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • Türkçe » İngilizce: 10000 karakter (1600 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Medikal - Tıbbi, Akademik, Ticari

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Sabancı Üniversitesi - |

İş Tecrübesi

Tecrübe: 11 yıl

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    4.22 Kaza raporu; YÜKLENİCİ, taşınan madde ile ilgili varsa miktar sınırlamalarına uymama durumu ve yaptığı taşımalarda meydana gelen kazalarla ilgili olarak, ADR hükümlerine göre hazırlanmış bir raporu kaza tarihinden itibaren en geç otuz gün içerisinde Bakanlığa vermekten ve GNB yu zaman geçirmeden bilgilendirmekten sorumludur.
    4.22 Accident Report; If an accident or incident due to failure to obey the load limits takes place in respect of dangerous goods, the CONTRACTOR, must ascertain that a report conforming to the model prescribed in ADR is submitted to the Ministry within maximum thirty days as from the accident date and inform GNB immediately.
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    iş Emniyet Analizi'ndeki hususları anlamak, tanımlanan önlemleri uygulamak, formu anladığına ve önlemleri uygulayacağına dair taahhüt olarak İş Emniyeti Analizi formunun arkasını imzalamak.
    To understand the matters in Occupational Safety Analysis, to apply the measures defined and to sign the back of Occupational Safety Analysis form as a statement of understanding the form and undertaking for applying the measures.
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    risklerden haberdar edilmelidir.
    risks by the permission authority.
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    Bu Sağlık planı, yüklenicinin bu ortamda personelinin sağlığını nasıl yöneteceğini tanımlamalıdır.
    This health plan should define for the contractor how to manage the health of his personnel in this environment.
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    Zaman etütleri, gerçek zamanların ölçülmesi ve değerlendirilmesi suretiyle öngörülen zamanların belirlenmesi olarak tanımlanabilir.
    Time surveys can be defined as the determination of anticipated times by measurement and assessment of actual times.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

-

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum