İngilizce tercüman - NIHAN Ö.

NIHAN Ö. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından NIHAN Ö. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 40000 karakter (6400 Kelime)
    • Türkçe » İngilizce: 15000 karakter (2400 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Teknik, Akademik, Finansal, Turizm, Websitesi, Toplumbilim

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Izmir Yuksek Teknoloji Enstitusu - Kimya | 2016

İş Tecrübesi

Tecrübe: 16 yıl

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    The castle is one of Germany's most famous attractions, and this tour is the easiest way to see it if you only have a limited time in Germany.You'll travel by luxury coach to Füssen before taking a fascinating guided tour around the 19th-century castle.
    Kale Almanya'nın en ünlü cazibe merkezlerinden birisidir, ve eğer Almanya'daki zamanınız kısıtlıysa bu tur onu görmenin en kolay yoludur.Lüks bir otobüsle Fissen'e gidecek ve 19. yüzyıla ait bu kalenin etrafında rehberiniz eşliğinde büyüleyici bir tura katılacaksınız.
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Telekomünikasyon)
    TCH DMS offers a broad scope of customized ID integration tailored to customer requirements, and provides add-on modules to accommodate a number of different peripherals.
    TCH DMS, müşteri ihtiyaçlarına göre uyarlanmış geniş bir kişiselleştirilmiş ID entegrasyonu sunar ve çok sayıda farklı çevre birimini barındıracak eklenti modülleri sağlar.
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Sanayi otomasyon)
    After adjusting the stem connection so that the actuator will properly stroke the valve plug assembly, tighten the cap screws in the stem connector, tightening the one opposite the anti-rotation groove first.
    Aktüatörün vana tapası tertibatına düzgün bir şekilde strok hareketi vermesi için, mil konektörünü ayarladıktan sonra mil konektöründeki kapak vidalarını sıkın, bunu yaparken, dönmeyi önleyen yuvanın karşısındaki vidayı ilk olarak sıkın.
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Teknik ve mühendislik)
    Roentgen Equivalent in Man (REM)
    İnsandaki Roentgen Eşdeğeri (REM)
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Telekomünikasyon)
    The concept of local and personal broadcasting is proliferating, driven by web-accessible or OTT service providers such as Facebook, YouTube & Twitch.
    Facebook, YouTube ve Twitch gibi web- erişimli veya OTT servis sağlayıcıları tarafından yönlendirilen yrel ve kişisel yayın kavramı giderek artıyor.
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Yatırım)
    Bodrum katlar parselin tamamında olup 1.
    Basements are in whole layout and
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (İşletme)
    PC, TABLET PC ve TELEFON İMALATI TESİSİ
    FACILITIES for PRODUCTION of PC, TABLET PC and PHONE
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Yatırım)
    Doğusunda Bursa ve Kütahya illeri, güneyinde Manisa ve İzmirilleri ve batısında Çanakkale ili vardır.
    It is surrounded by Bursa and Kutahya cities on the east, Manisa and Izmircities in the south and Canakkale city in the west.
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Yatırım)
    Türkiye'de bitkisel üretimin en çok çeşitlendiği bölge burasıdır.
    This is the area with the most diversity in plant production in Turkey.
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Yatırım)
    Değerlemeye konu taşınmazların 2 tarafı yol ile çevirili olup taşınmazın kuzeyinde Londra Asfaltı, Doğusunda Karpuzlu-Enez yolu, Batısında ve güneyinde ıslah edilmiş dere bulunmaktadır.
    Two sides of appraised real estates are surrounded by road. There is Londra Asphalt on the north of the real estate, Karpuzlu-Enez Road on the east, a rehabilitated river on the west and south.
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Yatırım)
    1893'te eyaletler bazında yapılan nüfus sayımına göre Karesi Sancağı'na bağlı Bandırma Kazası'nın nüfusu 40.912'dir.
    According to 1893consensus on the basis of districts, the population of Bandirma district of Karesi Flag was 40,912.
  • Türkçe » İngilizce - Websitesi Tercümesi (İnternet, e-Ticaret)
    Çok cazip olan komisyon bazlı paylaşım modelimiz de, kısa vadeli hesap kapama süreçlerimiz de, sizi bizimle ortak olmaya ikna edecektir.
    Also our attractive remuneration model on commission basis as well as the prompt payment settlement opportunity will convince you.
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Finansal raporlar)
    Denetleme Kurulu toplantıları sayısı:
    auditing committee meetings held:

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum