İngilizce tercüman - NAGIHAN Ş.

NAGIHAN Ş. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından NAGIHAN Ş. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 5000 karakter (800 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Akademik, Finansal, Turizm, Websitesi, Toplumbilim

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Selçuk Üniversitesi - Sosyoloji | 2012
Yüksek Lisans: Selçuk Üniversitesi - Aile Danışmanlığı Ve Eğitimi | Deva

İş Tecrübesi

Tecrübe: 14 yıl

Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı / 2012- devam
Görev: Sosyal yardım ve inceleme görevlisi

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    It's the perfect way to spend an evening in Prague.
    Prag'da bir akşam geçirmenin mükemmel bir yoludur.
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    His buildings are a must-see attraction which leave everyone who sees them speechless with wonder.Take a leisurely stroll through this neighborhood and admire the Catalan art Nouveau buildings by celebrated architects such as Antoni Gaudi, Domenech i Mutaner and Puig i Cadafalch, to name just a few.Your tour also includes a 20% discount on the Palau de la Música Catalana (Music Palace) guided tour, a free admission to the Museu del Modernisme Català (Catalan Modernism Museum), and savings on admission to Casa Batllo, an exceptional modern masterpiece by Gaudi.
    Tasarladığı mekanlar, herkesi hayranlıktan parmak ısırtan görülmezse olmaz eserlerdir. Bu mahalle boyunca bir tur atın ve sırf birkaç isim saymak babından Antonio Gaudi, Domenech i Mutaner ve Puig i Cadafalch gibi ünlü mimarların Katalan Yeni Sanat akımından esinlenen yapılarını görün. Turunuz ayrıca Palau de la Música Catalana'da %20 indirimli rehberli tur, Museu del Modernisme Català'ya (Katalan Modernizm Müzesi) ÜCRETSİZ giriş ve Gaudi'nin istisnai modern şaheseri Casa Batlio'ya giriş ücretinden tasarruf içeriyor.
  • İngilizce » Türkçe - Finansal Tercüme (Bankacılık ve yatırım)
    - This Policy is translated into effective operational guidelines, procedures and work instructions;
    - Bu Politikanın etkili faaliyet kılavuzları, prosedürleri ve çalışma talimatlarına aktarılması için mevcut sağlam sistemlerinin olmasını sağlamalıdır;

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

-

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum