İngilizce tercüman - GULSEMIN D.

GULSEMIN D. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından GULSEMIN D. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 10000 karakter (1600 Kelime)
    • Türkçe » İngilizce: 10000 karakter (1600 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Akademik, Edebi, Toplumbilim

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Yeditepe Üniversitesi - Psikoloji&felsefe | 2016

İş Tecrübesi

Tecrübe: 11 yıl

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Confirmation will be received at time of bookingOn Wednesday departure there is the possibility that you will be unable to include St. Peter's Basilica and St. Peter's Square.
    Onay rezervasyon sırasında alınacaktırÇarşamba kalkışında Aziz Peter Bazilikası ve Aziz Petrus Meydanı'nını dahil edememe ihtimaliniz olabilir.
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Entrance fees to the Jewish Quarter and Prague CastleHotel pickup and drop-offGratuities (optional)
    Giriş ücretleri, Jewish Quarter ve Prag Kalesi içinOtelden alma, otele bırakmaBahşişler (opsiyonel)
  • İngilizce » Türkçe - Finansal Tercüme (Bankacılık ve yatırım)
    • which gives, or is likely to give, a false or misleading signal as to the supply of, demand for, or price of financial
    ve ilgili RM veya MTF'deki onaylanmış bir Kabul Edilen Piyasa Uygulaması'na uymadıkça
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Occasionally our suppliers and/or service providers make changes to tour dates, prices, inclusions, coverage, age requirements, etc. As a result, DealBroker reserves the right to cancel, change or substitute any service, tour, ticket or product that you have booked at the DealBroker reservation system or through DealBroker-partner websites, at any time, for any reason.
    Kimi zaman tedarikçi veya hizmet sağlayıcılarımız tur tarihlerini, fiyatlarını, tura dahil olanları, tur kapsamını, yaş gerekliliklerini v.b. değiştirmektedir. Sonuç olarak DealBroker, herhangi bir zamanda, herhangi bir nedenle, DealBroker rezervasyon sistemi veya DealBroker-partner web siteleri üzerinden rezervasyon yapmış olduğunuz herhangi bir hizmeti, turu, bileti veya ürünü iptal etme, değiştirme veya başka bir ürünle değiştirme hakkını saklı tutar.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

2014-2015 güz dönemi 6 ay süreyle Almanya'da Erasmus programi ile bulundum. Bunun disinda da yurtdisinda kisa surelerle bulundum.

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum