İngilizce tercüman - RIFAT N. Ö.

RIFAT N. Ö. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından RIFAT N. Ö. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 5000 karakter (800 Kelime)
    • Türkçe » İngilizce: 5000 karakter (800 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Medikal - Tıbbi, Akademik, Ticari

Eğitim Bilgileri

Bilgi girilmemiş.

İş Tecrübesi

Tecrübe: 10 yıl

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (İşletme/Ticaret (genel))
    Özellikle hastane kullanımı için dizayn edilmiş bu arabalar tek tepsi üstünde bulunan ürünlerin sıcaklık ve soğukluklarını hastaya servis edilene kadar muhafaza etmesini sağlamaktadır.
    These trolleys, which are specially designed for hospital usage, provide temperature preservation for the products on a single tray until they are served to the patient.
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    Akış türü ifadesi ile çalışan insan ve üretim aracının ortaklaşa etkileşimi anlatılmaktadır.
    By flow type, combined interaction between people employed and production tools are described.
  • Türkçe » İngilizce - Medikal Tercüme (Jinekoloji)
    Dolayısıyla hastanın özelliğine göre, cerrahi önerebilmekteyiz.
    Therefore, we can recommend surgery according to the characteristics of the patient.
  • Türkçe » İngilizce - Medikal Tercüme (Eczacılık)
    30-35 °C, 3-5 gün Üreme varsa
    30-35 °C, 3-5 days If reproduction occurs
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    4.6 Ek olarak temin edilen araçlarda yetki belgesi, diğer taşıma firmaları ile taşıma, araç sayısını azaltma ; YÜKLENİCİ, ek olarak temin edilen araçları ulaştırma Bakanlığı' ndan almış olduğu Yetki Belgesi' ne kaydettirmek suretiyle, iş bu sözleşmedeki şartlara uyarak, ADR sertikasına sahip olan araçlarla taşıma yapabilecektir.
    4.6 Authorization certificate concerning the substantively procured vehicles, carriage by other carriers, decreasing the number of vehicles; The CONTRACTOR shall register the additional vehicles on the Authorization Certificate obtained from the ministry of transport and perform carriage by means of vehicles bearing ADR Certificate pursuant to the provisions stipulated hereunder .
  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Yönetmelik)
    Humidifiers/Vaporisers (Powered)
    Nem Aygıtları/Buhar Cihazları (elektrikli)
  • İngilizce » Türkçe - Medikal Tercüme (Beslenme)
    ‧ grains: include whole grain (recommended for healthy diet) and refined grain: such as oats, wheat, barley, bran, and rice
    ‧ tahıllara: tam tahıl (sağlıklı diyet için önerilir) ve ince taneli tahıllar: çavdar, buğday, arpa, kepek ve pirinç örnek olarak verilebilir.
  • İngilizce » Türkçe - Medikal Tercüme (Eczacılık)
    The first dose of TAC chemotherapy will be administered on Day 1 (D1) by the study team member at the study clinic, while the first dose of the study drug will be administered on Day 2, at least 24 hours after you have received the TAC chemotherapy.
    Çalışma ilacının ilk dozu TAC kemoterapisi alındıktan en az 24 saat sonra 2. günde verilecekken, TAC kemoterapisinin ilk dozu çalışma kliniğinde çalışma ekibi üyesi tarafından 1. günde (G1) verilecektir.
  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Yönetmelik)
    The alarm is disabled in the program and not required in accordance with the new procedural description.
    Program alarmı devre dışıdır ve yeni prosedür açıklaması uyarınca gerekli değildir.
  • İngilizce » Türkçe - Medikal Tercüme (Gebelik)
    Determining Last Menstrual Period:
    Son Adet Döneminin Tespit Edilmesi:
  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Yönetmelik)
    Excludes products such as Laundry/Fabric Detergents that are used to clean and wash fabrics such as Clothes and Water Treatments/De-Scalers that are used to reduce the hardness of the water.
    Kumaşların temizlenmesinde ve yıkanmasında kullanılan Çamaşır/Kumaş Deterjanları ve suyun kirecinin azaltılmasında kullanılan Su İlaçları/Kireç Sökücüler gibi ürünler hariç tutulmaktadır.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum