İngilizce, Rusça, Azerice tercüman - FARHAD S.

FARHAD S. Hakkında - İngilizce, Rusça, Azerice tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından FARHAD S. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce, Rusça ve Azerice dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 15000 karakter (2400 Kelime)
    • Rusça » Türkçe: 15000 karakter (2400 Kelime)
    • Azerice » Türkçe: 15000 karakter (2400 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Medikal - Tıbbi, Teknik, Hukuki, Akademik, Ticari, Finansal, Edebi, Turizm, Websitesi, Toplumbilim

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Akdeniz Üniversitesi - Turizm Işletmeciliği | 2014
Yüksek Lisans: Akdeniz Üniversitesi - Uluslararası Ticaret | 2017

İş Tecrübesi

Tecrübe: 12 yıl

Club Konaklı Hotel / 06/2011-09/2011
Görev: Resepsiyon

Oba Tur/Alanya / 06/2012-09/2012
Görev: Şehir tur rehberi

YMCA Camp Chingachgook/USA / 06/2013-092013
Görev: Mutfak Görevlisi

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • İngilizce » Türkçe - Hukuki Tercüme (Yönetmelik)
    Soil deficiency must be documented by testing.
    Toprakta verim yetersizliği test edilerek ispatlanmış olmalıdır.
  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Yönetmelik)
    Body Massage/Toning Variety Packs
    Vücut Masajı/Vücut Şekillendirme Karışık Ürün Paketleri
  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Yönetmelik)
    Excludes products such as Body Buffer Mitts and Shower Gel variety packs and Body Moisturisers and Perfume variety packs.
    Banyo Lifi ve Duş Jeli içeren karışık ürün paketleri ve Vücut Nemlendiricileri ve Parfüm içeren karışık ürün paketleri hariç tutulmaktadır.
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Brussels Hop-On Hop-Off Tour Stops (Blue Line)Central Station:Grand Place, Chocolate Museum, Manneken Pis, Royal St Hubert Gallery, Beer Museum, Tin Tin, CathedralRogier:Shopping Center Rue Neuve and City 2Royal Serres:Royal Green Houses, Royal Residence of Laken, Japanese Tower, Chinese PavillionAtomium:Mini-Europe, Oceade, PlanetariumNational Basilica:Basilica of Sacred Heart, AquariumTour & Taxis:Brussels-on-SeaDansaert Street:Shopping, Fashion & Design, Christmas Wonders, Fish MarketBourse:Stock Exchange, Place St Gery (cafes and restaurants)Manneken Pis:Grand Place, Traditional Chocolate Factory, Waffle Factory, Chocolate MuseumMarolles:Flea Market, Palais de Justice, Notre Dame de la ChapelleCentral Station:Grand Place, Chocolate Museum, Manneken Pis, Royal St Hubert Gallery, Beer Museum, Tin Tin, CathedralROUTE 2 :
    Brüksel in-bin tur durakları (Mavi Hat)Merkez İstasyonu:Şehir Meydanı, Çikolata Müzesi, Manneken Pis, St. Hubert Kraliyet Galerisi, Bira Müzesi, Tin Tin, KatedralRogier:Alışveriş Merkezi Rue Neuve ve City 2Kraliyet Seraları:Kraliyet Seraları, Laken Kraliyet Konutu, Japon Kulesi, Çin KöşküAtomium:Mini-Avrupa, Oceade, Planetaryum (gökevi)Ulusal Bazilika:Kutsal Kalp Bazilikası, AkvaryumTur ve Taksiler:Brussels-on-SeaDansaert Caddesi:Alışveriş, Moda ve Tasarım, Noel Harikaları, Balık PazarıBourse (borsa):Borsa, St. Gery Meydanı (kafe ve restoranlar)Manneken Pis:Şehir Meydanı, Geleneksel Çikolata Fabrikası, Waffle Fabrikası, Çikolata MüzesiMarolles:Bit Pazarı, Adalet Sarayı, Notre Dame de la ChapelleMerkez İstasyonu:Şehir Meydanı, Çikolata Müzesi, Manneken Pis, St. Hubert Kraliyet Galerisi, Bira Müzesi, Tin Tin, Katedral2. GÜZERGAH:

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

06/2013-09/2013 tarihleri arasında ABD'nin New York eyaletinde work and travel programı kapmasında çalıştım.

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum