İngilizce tercüman - NESLIHAN T.

NESLIHAN T. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından NESLIHAN T. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 10000 karakter (1600 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Akademik, Finansal, Edebi, Turizm, Websitesi

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Necmettin Erbakan Üniversitesi - Ingilizce Öğretmenliği | 2017

İş Tecrübesi

Tecrübe: 9 yıl

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    If you choose to visit the Tierpark Berlin, see pelicans, snakes and camels in their natural habitat.Adults and children alike will enjoy this great combination of city sightseeing and wildlife discovery!
    Tierpark Berlin'i ziyaret etmeyi seçerseniz, pelikanları, yılanları ve develeri doğal ortamlarında görebileceksiniz.Hem yetişkinler hem de çocuklar şehir turu ve vahşi yaşamın keşfinden oluşan bu harika kombinasyonu çok sevecekler!
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    1.5;>Bypass the entrance queue with your skip-the-line ticket and head directly inside to see the museum's magnificent artwork.
    1.5;>Giriş sırasını skip-the-line biletiniz ile atlayın ve müzenin muhteşem sanat eserlerini görmek için doğrudan içeriye geçin.
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Discover the joy of sightseeing with the London Pass, and enjoy free entry to 60 of its world-class sites like Westminster Abbey and the Tower of London.
    London Pass ile şehir turunun keyfini çıkarın ve Westminster Abbey ile Londra Kulesi gibi dünyaca ünlü 60'a kadar turistik yere ücretsiz girme zevkinden yararlanın.
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    The cistern, located 500 feet (150m) southwest of the Hagia Sophia on the historical peninsula of Sarayburnu, was built in the 6th century during the reign of Byzantine Emperor Justinian I.Topkapi Palace:The largest and oldest palace in the world, Topkapi is the crown jewel of the Ottoman Empire.
    Tarihi Sarayburnu yarımadasındaki Aya Sofya'nın 150 m. güneybatısında yer alan bu saray Bizans İmparatoru I. Jüstinyen tarafından 6. yüzyılda yaptırılmıştır. Topkapı Sarayı:Osmanlı İmparatorluğu'nun kraliyet sarayı olan Topkapı, dünyadaki en büyük ve en eski saraydır.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum