İngilizce tercüman - ÖZGE ,.

ÖZGE ,. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından ÖZGE ,. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 5000 karakter (800 Kelime)
    • Türkçe » İngilizce: 5000 karakter (800 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Medikal - Tıbbi, Akademik, Ticari

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Süleyman Demirel Üniversitesi - Bilgisayar Mühendisliği | 2014

İş Tecrübesi

Tecrübe: 14 yıl

yeniisfikirleri.net / Ocak 2015-Halen
Görev: Serbest Çevirmen

İz Tercüme / Mayıs 2015-Halen
Görev: Serbest Çevirmen

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Yönetmelik)
    Includes any products that can be described/observed as a wiring kit, complete with the wires, converters and adaptors, specifically designed for towing.
    Spesifik olarak çekme amacı ile tasarlanmış ve halatlar, konvektör ve adaptörlerle birlikte halat seti olarak tanımlanabilecek/gözlemlenebilecek her tür ürün dahildir.
  • İngilizce » Türkçe - Medikal Tercüme (Gebelik)
    Trainer should close session on IPC and Counseling and identify topic for next session, including materials they should read from the FE Training Manual, and any other sources assigned, before the next session.
    Eğitmenin KAİ ve Danışmanlığa ilişkin oturumu sonlandırması ve sonraki oturum öncesinde SE Eğitim Kılavuzundan ve ödev verilen diğer kaynaklardan okunması gereken materyaller dahil sonraki oturumun konusunu belirlemesi gerekmektedir.
  • İngilizce » Türkçe - Medikal Tercüme (Tıbbi teçhizat)
    PRODUCTS AVAILABLE IN MORE THAN 80 COUNTRIES
    80'DEN FAZLA ÜLKEDE KULLANILAN ÜRÜNLER
  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Yönetmelik)
    The WT must be shut down because the converter only responds to changes and not to already existing static signals.
    WT kapatılmak zorundadır çünkü dönüştürücü sadece değişikliklere tepki verir, var olan statik sinyallere tepki vermez.
  • İngilizce » Türkçe - Medikal Tercüme (Gebelik)
    She needs accurate information about Injectables to decide whether she wants to use them.
    Onları kullanmak isteyip istemediğine karar vermek için Enjekte Edilebilir Doğum Kontrol Ürünleriyle ilgili doğru bilgilere ihtiyacı vardır.
  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Yönetmelik)
    Includes any products that can be described/observed as two or more distinct Habit Treatment products sold together, which exist within the schema belonging to different bricks but to the same class, that is two or more products contained within the same pack which cross bricks within the Habit Treatment class.
    Birlikte satılan, Alışkanlık Tedavisi ürünleri sınıfı içerisindeki tuğlaları geçen aynı paket içinde yer alan iki veya daha fazla ürün gibi, farklı tuğlalara, ancak ayı sınıfa ait şema içerisinde bulunan iki veya daha fazla farklı Alışkanlık Tedavisi ürünü olarak tanımlanabilecek/gözlemlenebilecek ürünleri içerir.
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    Nakliyecinin çalıştıracağı sürücü, işe alınma ya da başka görevden akaryakıt nakliyesine geçme aşamasında Nakliyeci bir işe alım kriteri oluşturacak ve tüm işe alımlar bu kriterlere göre gerçekleştirilecektir.
    During the phase of employment or promotion from another assignment to fuel oil transportation work, TRANSPORTER shall create a recruitment criteria for the drivers to be employed and all recruitment procedures shall be carried out as per such criteria.
  • Türkçe » İngilizce - Medikal Tercüme (Jinekoloji)
    Nasıl ki, serviks epiteline HPV'nin girmesi için mikroyaralar gerekiyorsa ve cinsel ilişkinin kendisi mikroyara sebebiyse, oral kavitede de diş bakımı, yemek yeme gibi mikroyara yaratacak birçok aktivite mevcuttur.
    Just as microtraumas are required for HPV to enter the cervical epithelium and sexual intercourse itself is the cause of the microtraumas, many activities take place in the oral cavity that can create microtraumas such as dental care and eating.
  • Türkçe » İngilizce - Medikal Tercüme (Jinekoloji)
    Komplet mol'de ise rahim içi tümü ile üzüm gebeliği şeklindedir ve cenine ait dokular bulunmaz.
    On the other hand, complete hydatidiform mole has no embryonic or fetal tissues and molar pregnancy fills the whole uterus.
  • Türkçe » İngilizce - Medikal Tercüme (Jinekoloji)
    Bağırsak hareketleri için sık olarak ıkınmak
    Frequent straining for bowel movements
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (İşletme/Ticaret (genel))
    Güçlü iç iletişim ve bilgi ağı ile çalışanlarını bilgilendirmekte ve sürekli eğitim anlayışı ile rekabet gücünü arttırmakta,
    Increases the competitive capacity through the understanding of continuous education and informs its employees through a solid internal communication and the information network,

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum