İngilizce tercüman - GAMZE Ö.

GAMZE Ö. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından GAMZE Ö. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 15000 karakter (2400 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Medikal - Tıbbi, Akademik, Finansal, Turizm, Websitesi, Toplumbilim

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Istanbul Teknik Üniversitesi - Jeoloji Müh. |

İş Tecrübesi

Tecrübe: 15 yıl

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • İngilizce » Türkçe - Medikal Tercüme (Eczacılık)
    Demographics data collection (date of birth, country, gender, ethnicity), height and weight;
    Demografik verilerin toplanması (doğum tarihi, ülke, cinsiyet, etnisite), boy ve kilo;
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    When sending a special inquiry / request, what do I do if I don't get an answer within 36 hours?
    Özel bir talep / istek gönderdiğimde 36 saat içerisinde cevap alamaztam ne yapmalıyım?
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Optional gratuitiesFood and drinks
    İsteğe bağlı bahşişYeme içme
  • İngilizce » Türkçe - Medikal Tercüme (Gebelik)
    Trainer should close session on Pregnancy Termination and identify topic for next session including materials they should read from Training Manual, and any other sources assigned, before the next session.
    Eğitmenin oturumu kapatması ve Eğitim Kılavuzu ile bir sonraki oturum öncesinde ödev verilen diğer tüm kaynaklardan okumaları gereken materyaller dahil bir sonraki oturumun konusunu belirlemesi gerekmektedir.
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    An afternoon cruise on the Rhine whilst enjoying relaxing live music, coffee and hot waffles is sure to make you smile, before or after you stroll around the renowned Cologne Christmas Markets.
    Ünlü Köln Noel Pazarını gzemeden önce veya gezdikten sonra bir yandan gevşetici canlı müzik, kahve ve sıcak waffle'ları yerken Ren Nehri üzerinde bir öğleden sonra tekne gezisi yüzünüzde tebessüm yaratacak.
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Your local contact is Fez Travel on +90 533 280 77 39.Fez Travel opening hours are between 09:00 and 18:00, Monday to Saturday.Please be ready at least 15 minutes prior to departure time.In case of emergency please call Fez Travel on + 90 532 374 49 51.
    Yerel irtibat biriminiz Fez Travel olup telefon numarası +90 533 280 77 39'dur.Fez Travel çalışma saatleri Pazartesi-Cumartesi, 09.00-18.00 arasıdır.Lütfen kalkış saatinin 15 dakika öncesinde hazır olunuz.Acil durumlarda Fez Travel'a +90 532 374 49 51 no'lu telefondan ulaşabilirsiniz.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

Lisede Amerikan Dışişleri Bakanlığı bursuyla 1 aylığına Amerika'da eğitim aldım.

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum