İngilizce tercüman - PERIHAN A.

PERIHAN A. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından PERIHAN A. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 5000 karakter (800 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Medikal - Tıbbi, Akademik, Finansal, Turizm, Websitesi, Toplumbilim

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Hacettepe Üniversitesi - Mütercim Tercümanlık | 2014

İş Tecrübesi

Tecrübe: 13 yıl

Elsa tercüme bürosu

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    See and touch the remains of the Berlin Wall, which divided East and West Berlin for about 30 years, find out how life was like in the Eastern Bloc's most Stalinist state and hear stories about successful and failed escapes from the GDR.As you walk from site to site, hear about the military tension between the United States and its NATO allies and the Soviet Union and its allies.
    Doğu ve Batı Berlin'i neredeyse 30 yıl boyunca ayıran Berlin Duvarının kalıntılarını gezin ve dokunun, Doğu Blokunun en Stalinci devletinde yaşam o sıralarda nasıldı öğrenin ve GDR'den başarılı ve başarısız kaçış hikayelerini dinleyin. Bir mekandan bir diğer mekana yürürken Birleşik Devletler ve NATO müttefikleri ile Sovyetler Birliği ve müttefikleri arasındaki askeri gerilim hikayelerini dinleyin.
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Upon being met by your guide, commence your tour with a visit to the castle of Alexander the Great Castle, whose history can be traced back to the Fourth Century BC.
    Rehberiniz tarafından karşılandıktan sonra turunuza, tarihçesi M.Ö. 4. yüzyıla dek uzanan İskender'in Büyük Kalesini ziyaretle başlayın.
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Dear {0},With great pleasure we present these special promotions for your destination {1}.
    Sayın {0},{1} seyahatiniz için bu özel promosyonları sunmaktan mutluluk duyarız.
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Hop-on hop-off tour blue and red linePre-recorded commentary in English, French, German, Italian, Spanish, Japanese, Dutch, Russian
    İn-bin tur mavi ve kırmızı hatİngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, İspanyolca, Japonca, Flemenkçe, Rusça dillerinde önceden kayıtlı tanıtımlar.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum