İngilizce tercüman - SEZEN S. Z.

SEZEN S. Z. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından SEZEN S. Z. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 6000 karakter (960 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Akademik, Finansal, Edebi, Turizm, Websitesi, Toplumbilim

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Istanbul Üniversitesi - Amerikan Kültürü Ve Edebiyatı | 2015

İş Tecrübesi

Tecrübe: 12 yıl

ATlasJet / Haziran 2009 Ekim 2009
Görev: İnsan Kaynakları Stajyeri

Barış Manço Kültür Merkezi / Haziran 2012 Ekim 2012
Görev: İngilizce Öğretmeni

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • İngilizce » Türkçe - Finansal Tercüme (Bankacılık ve yatırım)
    Nevertheless, due to the type of activities and the Act on the Prevention of Money Laundering and Terrorist Financing these parties fall currently in the scope of the Customer Due Diligence policy and are therefore usually subject to CDD.
    Yine de, faaliyetlerin türü ve Kara Para Aklama ve Terör Faaliyetlerinin Finansmanını Önleme Kanunu nedeniyle, bu taraflar şu anda Müşteri Durum Tespit politikasının kapsamına girerler ve bu yüzden genellikle MDT'ye tabi olurlar.
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Your guide will tell you the secrets behind the delicious dishes served and give you their recipes.Head back to Bologna in the late afternoon.Sample MenuStarterFried and baked breads with cured meats and cheesesFirst courseThree different kinds of homemade pastasSecond courseMixed salad with bolognaDessertSelection of homemade desserts and pastriesDrinksSelection of local wines or soft drinks, coffee and mineral water
    Rehberiniz size burada servis edilen leziz yemeklerin sırlarını anlatacak ve tariflerini verecektir. Akşama doğru Bologna'ya dönebilirsiniz.Örnek MenüStarterTütsülenmiş et ve peynirlerle birlikte kızartılmış ve fırınlanmış ekmeklerBirinci servisÜç farklı çeşitte ev yapımı makarnaİkinci servisBologna ve karışık salataTatlıEv yapımı tatlı ve pasta çeşitleriİçeceklerYerel üretim şarap veya alkolsüz içecek çeşitleri, kahve ve kaynak suyu

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

-

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum