İngilizce, Fransızca tercüman - ÖZDEM G.

ÖZDEM G. Hakkında - İngilizce, Fransızca tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun yeminli tercümanlarından ÖZDEM G. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce ve Fransızca dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 10000 karakter (1600 Kelime)
    • Fransızca » Türkçe: 10000 karakter (1600 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Medikal - Tıbbi, Akademik, Ticari

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Istanbul Üniversitesi - Çeviribilim Fransızca Mütercim Tercümanlık | 2013
Yüksek Lisans: Istanbul Üniversitesi - International Business | 2015

İş Tecrübesi

Tecrübe: 19 yıl

Oyak Renault / 2010 haziran agustos
Görev: Tercüman

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Sanayi otomasyon)
    When ordered, the valve configuration and construction materials were selected to meet particular pressure, temperature, pressure drop and controlled fluid conditions.
    Sipariş verildiğinde, vana konfigürasyonu ve yapı malzemeleri, belirli basınç, sıcaklık, basınç düşüşü ve kontrollü sıvı koşullarını karşılamak üzere seçilir.
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Teknik ve mühendislik)
    Check that all proximity sensors are reporting on the HMI.
    Tüm yakınlık sensörlerinin HMI'de bildirim gerçekleştirdiğinden emin olunuz.
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Biyokimya)
    Explore the options for parts washing and parts cleaning solutions from KSS Partsmaster.
    KSS Partsmaster'ın parça yıkama ve parça temizleme çözümü seçeneklerini keşfedin.
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Sanayi otomasyon)
    To avoid increased leakage, increased valve component wear or possible damage to the valve body (key 1), plug (key 2), shaft (key 3), and bearings (key 6) resulting from a sharp blow to the actuator body or valve parts, use a wheel puller to separate the actuator parts from the valve shaft.
    Sızıntının artmasını önlemek, vana bileşenlerindeki aşınmayı önlemek veya aktüatör gövdesine ya da vana bileşenlerine gelebilecek güçlü bir darbe sonucunda vana gövdesinde (anahtar 1), tapada (anahtar 2), milde (anahtar 3) ve yataklarda (anahtar 6) oluşabilecek olası bir hasarı önlemek için, bir çektirme aleti kullanarak aktüatör parçalarını vana milinden ayırın.
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Sanayi otomasyon)
    To remove the piston rod O­ring (key 19), heat the piston assembly using a torch and unthread the piston rod (key 17) from the piston (key 5).
    Piston kolu o-halkasını (19) sökmek için, bir hamlaç kullanarak piston tertibatını ısıtın ve piston kolunu (17) pistondan (5) ayırın.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

-

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum