İngilizce tercüman - SALIH Ö.

SALIH Ö. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından SALIH Ö. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 15000 karakter (2400 Kelime)
    • Türkçe » İngilizce: 15000 karakter (2400 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Medikal - Tıbbi, Akademik, Ticari

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Çukurova Üniversitesi - Ingilizce Öğretmenliği | 2017

İş Tecrübesi

Tecrübe: 9 yıl

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    GNB'nun talep ettiği taşıma miktarları doğrultusunda(EK 2'de belirtilen miktar) YÜKLENİCİ, fiyat teklifiyle birlikte bu işe dedike olarak kullanmayı planladığı araç sayısı, araç tipi, araç kapasiteleri ve araç dingil sayısı bilgilerini EK 2'deki tabloda belirtecektir.
    In line with the transportation volumes demanded by GNB (as given in Annex-2), the CONTRACTOR shall indicate the numbers, types and capacities and shaft numbers of the vehicles that will be dedicate for these works in the table given in Annex-2.
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    Acil çıkış yönlendirmeleri-aydınlatmaları mevcut mu?( yedek aydınlatma sistemi beslemeli)
    Are there emergency exit routing-lightings? (standby lighting system-fed)
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    Sigorta poliçelerinin genel şartlarının “Teminat dışında kalan haller” maddesinde de belirlenen, Nakliyeci'nin kusurlu olduğu hallerde, kusur nedeniyle sigortanın ödemediği bedeller için Nakliyeci, POAŞ'tan bir istekte bulunamaz.
    In cases when the Transporter is in fault as determined in article of “conditions remaining out of coverage” -of general terms of insurance policies-, the Transporter can not request anything from GNB for the amounts not paid by the insurance due to fault.
  • Türkçe » İngilizce - Medikal Tercüme (Jinekoloji)
    Gerçekten serviks kanseri olgularının çoğuna iki tip HPV (HPV 16 ve 18) neden olmaktadır.
    Indeed, most types of cervical cancer are caused by two types of HPV (HPV 16 and 18).
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    4.7 İş bu sözleşme konusu olan işler, sözleşme süresi içinde 7 gün 24 saat devam
    4.7 The works being the subject of this contract will continue for 7 days and 24 hours
  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Yönetmelik)
    Includes any products that can be described/observed as a covering, specifically designed to enhance the exterior appearance of the car, where the user of the schema is not able to classify the products in existing bricks within the schema.
    Şema içerisinde kullanıcının mevcut birimlerdeki ürünleri sınıflandıramadığı durumlar için araç harici görünümünü geliştirmek üzere tasarlanmış örtü olarak tanımlanabilecek/gözlemlenebilecek her tür ürün dahildir.
  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Yönetmelik)
    - not P39.00
    - değil P39.00
  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Yönetmelik)
    Excludes products such as Fat Blockers and Meal Replacement variety packs, Vitamins and Glucose Tests variety packs and Health Enhancement variety packs obtained only by prescription or from a healthcare professional.
    Yağ Önleyiciler ve Öğün İkamesi ürünlerini içeren karışık ürün paketleri ve yalnızca reçete ile veya sağlık hizmetinde görevli bir profesyonel tarafından sağlanan Sıhhat Arttırıcı karışık ürün paketleri hariç tutulmaktadır.
  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Yönetmelik)
    Excludes products such as all Outdoor Play Structures such as Play Houses, Wendy Houses and Tree Houses, all Cots and Beds which may have similar safety features and all Carrying Cots, Cradles and Baskets.
    Oyun evleri, oyun alanları, ve ağaç evler gibi açık hava oyun yapıları ve benzer güvenlik özelliklerine sahip karyola ve yataklar ve tüm taşınabilir karyola, beşik ve sepetler gibi ürünler dahil değildir.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum