İngilizce tercüman - BERNA A.

BERNA A. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından BERNA A. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 7500 karakter (1200 Kelime)
    • Türkçe » İngilizce: 5000 karakter (800 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Finansal, Turizm, Websitesi, Toplumbilim

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Pamukkale Üniversitesi - Ingilizce Öğretmenliği | 2018

İş Tecrübesi

Tecrübe: 3 yıl

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Explore its maze of passages, seeing underground stables and cellars while learning about the early Christians who once hid here to escape persecution.
    Pasajlardan oluşan labirentlerini, yer altı ahırları ve kilerleri keşfederken eskiden burada ölümden kaçan ilk Hıristiyanlarla ilgili bilgileri öğrenin.
  • İngilizce » Türkçe - Finansal Tercüme (Bankacılık ve yatırım)
    Screening of prospected and existing Business Partners must include screening against the Rabobank Group wide exclusion list.
    Muhtemel ve mevcut İş Ortaklarının taranması Rabobank Group geniş yasaklı listesine dayalı taramayı içermelidir.
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Your transfer will be confirmed instantaneously and you will be provided with a travel voucher to present to the driver.Price is per person, based on 8 adults per car/vehicle.Please note: on 24 and 31 December, transfers are only available until 6pm.
    Transferiniz hemen onaylanacak ve size sürücüye vermeniz gereken bir seyahat makbuzu sunulacaktır.Ücret kişi başıdır ve araç başına 8 yetişkin bazlıdır.Lütfen dikkat:24 ve 31 Aralık günlerinde transferler sadece 18:00'a kadar mevcuttur.
  • İngilizce » Türkçe - Finansal Tercüme (Bankacılık ve yatırım)
    Training can be done in different forms, e.g. new joiners training sessions, e-learnings, refresher trainings and targeted trainings.
    Eğitim farklı şekillerde yapılaiblir, ör. yeni katılanlar eğitim oturumları, e-öğrenmeler, pekiştirme eğitimleri ve hedefli eğitimler.
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    When you arrive, you can either join a sightseeing tour to the Temple of Aphaia (own expense) or stroll around the main town at leisure.
    Vardığınızda ister Aphaia Tapınağına giden bir şehir turuna katılın ister ana kasaba çevresinde yavaş yavaş gezinin.
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Yatırım)
    Kavacık Sapağında sağa dönüp kuzey istikamete yaklaşık 22 km devam edilince Taşınmazların bulunduğu bölgeye ulaşılmaktadır.
    The location of the real estate is 22 km to the right turn at Kavacık.
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Yatırım)
    6.ANALİZ SONUÇLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ 29
    6. ASSESSMENT OF ANALYSIS RESULTS 29
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Finansal raporlar)
    - Ofis Bloğa A1 -B1-A2-B2-B3 İnşaat Maliyeti
    - Construction Cost of A1 -B1-A2-B2-B3 Office Blocks
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Yatırım)
    Kısa vadede ise kullanılabilir kaliteli arz eksikliği hem kiralama hem de yatırım pazarının önündeki en büyük engel olmaya devam etmektedir.
    In short term, lack of usable quality supply still keeps on being the biggest obstacle in front of both the renting and the investment markets.
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Finansal raporlar)
    SPK düzenlemelerine göre hazırlanan finansal tablolarda veya yasal kayıtların herhangi birinde dönem zararı olması durumunda ise kar dağıtımı yapılmayacaktır.
    No profit distribution shall be made in the case of net loss in eitherstatutory books or the financial statements prepared in accordance with CMB regulations.
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Yatırım)
    Yenibosna'da Basın Ekspres Yolu üzerinde konumlu, Î3.(DCDCD m2 yüzölçümlü “Presti/ Hizmet Alanı” lejantına ve “Emsal (E) :
    Sales value of the land located on Basin Ekpsres Road in Yenibosna with a surface area of 9,000 m2 , with Prestige Service Area legend
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Bankacılık ve yatırım)
    Sistem tarafından otomatik yapılan tahsilatta, tahsilat hesabında yeterli bakiye yok ise kısmi faiz tahsilatı yapılır.
    In collection made by the system automatically, partial interest collection is made if there is insufficient balance in the collection account.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

-

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum