İngilizce tercüman - METIN K.

METIN K. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından METIN K. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 15000 karakter (2400 Kelime)
    • Türkçe » İngilizce: 5000 karakter (800 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Medikal - Tıbbi, Akademik, Ticari, Finansal

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Anadolu Üniversitesi - Işletme Fakültesi | 2007

İş Tecrübesi

Tecrübe: 20 yıl

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    NAKLİYECİ, Kara Ulaştırma Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan, Karayolu Taşıma Yönetmeliği'ne uygun yetki belgesine (K,R,C,L vb.) sahip olmak ve İşbu sözleşme ile beraber, bir suretini GNB' a ibraz etmek zorundadır.
    The Transporter is obliged to have authority certificate (K,R,C,L etc.) conforming with the Road Transport Regulations issued by General Directorate of Land Transportation and to submit its copy to GNB along with this contract.
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    Emniyet kemeri efektif çalışıyor mu?
    Is seatbelt working effectively?
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    Beher araç için gün başına gecikme cezası 200 TL/Gün-Araç ' tır.
    Delay penalty per vehicle is TL 200/Day-Vehicle per day.
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    YÜKLENİCİ, yükleme yerinde kendisine teslim edildiği belgelenmiş, ancak, yükleme tarihinden itibaren, belirtilen süre içinde boşaltım yerine ulaşmamış beher AKARYAKIT emtiasından, sorumludur.
    CONTRACTOR shall be responsible for each FUEL OIL commodity documented to have been delivered thereto in the loading place but has not arrived at the unloading place within the specified period following the date of loading
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    Nakliyeci, sürücülerin 1,8 metreden yüksekte korunaksız (korkuluksuz) alanlarda düşme durdurucu sistem olmadan çalışmasına müsade etmeyecektir.
    TRANSPORTER shall not allow drivers to work in unprotected (without safety rail) areas higher than 1,8 meters without downfall stopping system.
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    İşbu sözleşme kapsamında yapılan taşımalar için faturalamaya esas teşkil edecek 30.09.2014 tarihine kadar geçerli km bazlı değişken fiyatlar EK 5'te belirtilecektir.
    Km based variable prices, which are valid until 09.30.2014 and which will constitute the basis for the transportations performed within the scope of this contract, will be specified in Annex-5.
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Kullanım Kılavuzu)
    • Having removed the packing check that the appliance is not damaged in any way.
    • Ambalajı çıkarttıktan sonra cihazın herhangi bir şekilde hasar görmemiş olduğundan emin olunuz.
  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Yönetmelik)
    Indicates, with reference to the product branding, labelling or packaging, the descriptive term that is used by the product manufacturer to identify whether or not the product comes with a remote control device.
    Ürün etiketleme, damgalama veya ambalajı ile ilgili olarak ürününü uzaktan kumandalı olup olmadığını tanımlamak üzere ürün imalatçısı tarafından kullanılan açıklayıcı terimi gösterir.
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Sanayi otomasyon)
    Daniel Measurement and Control, Inc. (Daniel) designs, manufactures and tests products to function within specific conditions.
    Daniel Measurement and Control, Inc. (Daniel) belirli koşullarda işlev göstermesi için ürünleri tasarlar, üretir ve test eder.
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Sanayi otomasyon)
    An “old” gasket can be used to lap the seat, however the gasket must be replaced with a new gasket.
    Oturma yüzeylerini leplemek için eski bir conta kullanılabilir, ancak bu eski conta yeni bir conta ile değiştirilmelidir.
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Biyokimya)
    DC Red Drain cleans decaying organic waste that causes bad odours from inside the drain line and prevents staff and customer complaints due to bad odours from drain, waste water pipe, sinks, showers, baths or any drain line.
    DC Red Drain, dren hattının içerisinde kötü kokulara neden olan çürüyen organik atıkları temizler ve drenden, atık su borusundan, lavabolardan, duşlardan, banyolardan ve her türlü dren hattından gelen kötü kokudan kaynaklı personel ve müşteri şikayetlerini önler.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum