İngilizce tercüman - YAPRAK Y.

YAPRAK Y. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından YAPRAK Y. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 5000 karakter (800 Kelime)
    • Türkçe » İngilizce: 5000 karakter (800 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Akademik, Finansal, Edebi, Websitesi, Toplumbilim

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Dokuz Eylül Üniversitesi - International Relations | 2014

İş Tecrübesi

Tecrübe: 8 yıl

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    You'll drive through the mountains, ride the cable car to Aiguille du Midi for breathtaking views of Mont Blanc and the surrounding Alps (not available from November 4 to December 20), and ride the charming red train to Montenvers.
    Dağların arasında aracınızı sürecek, Mont Blanc ve çevresindeki dağların nefes kesen manzaraları için teleferikte ilerleyeceksiniz (4 Kasım-20 Aralık arası yoktur) ve büyüleyici kırmızı trenle Montenvers'a gideceksiniz.
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Your local contact is Cedok on +420 221 447 202.Please note:
    Yerel irtibat biriminiz Cedok olup telefon numarası +420 221 447 202'dir.Lütfen dikkat:
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Confirmation will be received at time of bookingThe journey from Zurich Airport to Zurich City varies according to the time of day.
    Konfirmasyon, rezervasyon esnasında alınacaktırZürih Havaalanı'ndan Zürih'e geliş süresi saate göre değişiklik göstermektedir.
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Short City Tour with main sights of LucerneRide up and down Mt. Pilatus by panorama gondola and aerial cable-carTransport by air-conditioned coachProfessional guideLunch (choice between three dishes)
    Lucerne'nin önemli noktalarının gezileceği kısa Şehir TuruPanorama gondolu ve teleferikle Pilatus Dağı'na tırmanış ve inişKlimalı otobüsle yolculukProfesyonel rehberÖğle yemeği (üç ayrı seçenek sunulmaktadır)
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Bankacılık ve yatırım)
    Gider ödemlerinde gerekli onaylar alınmış mı?
    Are necessary approvals obtained for payments of expense?
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Bankacılık ve yatırım)
    Problemli krediler ile ilgili olarak vade, ödeme, gecikme vb. takipler Kredi Ürünleri Satış Grubu, Krediler Bölümü ve Kredi İzleme ve Takip Bölümü ile koordineli olarak yürütülür.
    Such tracking actions as term, payment, delay, etc. relating to problematic credits are performed in coordination with Credit Product Sales Group, Credits Department and Credit Monitoring and Tracking Department.
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Yatırım)
    REIDIN-GYODER YENİ KONUT FİYAT ENDEKSİ (OCAK 2010=100)
    REIDIN-GYODER INDEX OF NEW HOUSING PRICE (JANUARY 2010=100)
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Yatırım)
    Kaplıcalar kabin işletmesinde, asidin vücuttan atılmasında, sinirler üzerinde, iltihabi hastalıklarda ve kadın hastalıklarında, mide ve bağırsak hastalıklarında, yaraların iyileşmesinde, karaciğerin düzenli çalışmasında, hormonların iyileşmesinde ve idrar söktürücü olarak yararlıdır.
    Spas are useful for cabin operation, the disposal of acid from the body, on nerves, gyneagolocial illnesses, stomach and intestine illnesses, healing of the wounds, ordinary performance of liver, healing of the hormones and as a diuretic.
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Yatırım)
    İnşa halindeki çok sayıda proje ve sermaye açısından güçlü geliştiricilerin proje planlarını harekete geçirmesiyle, A Sınıfı ofis arzı özellikle MİA bölgesinde artarak 1.çeyrekte 3,5 milyon m2ye ulaşmıştır.
    A class office supply, especially in MIA region, increased in the first quarters to 3.5 million square meters upon the actualization of project plans by powerful developers in terms of a great deal of projects in construction stage and capital.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

Kodolanyi Janos University of Applied Sciences (Hungary) - International Relations (4 months) Hampton Inn - USA ( 3 months)

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum