İngilizce tercüman - SELIN Ş.

SELIN Ş. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından SELIN Ş. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 10000 karakter (1600 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Finansal, Edebi, Turizm, Websitesi, Toplumbilim

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Inönü Üniversitesi - Ingilizce Öğretmenliği | 2018

İş Tecrübesi

Tecrübe: 3 yıl

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    If you have a confirmed booking, this information is also located at the bottom of your voucher.
    Eğer onaylanmış bir rezervasyonunuz varsa, bu bilgi makbuzunuzun alt kısmında yer alacaktır.
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Antalya (B)Enjoy breakfast, and then the morning is yours to spend at leisure in Antalya - perhaps shopping for souvenirs or sightseeing independently.
    Antalya (B)Kahvaltınızı yaptıktan sonra, yine sabah saatleri boyunca Antalya civarında serbest gezinti yapabilirsiniz – mesela alışveriş veya yürüyüş yapabilirsiniz.
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    There is no better way to see Rome than on a double-decker, hop-on hop-off bus!
    Romayı çift katlı indir-bindir otobüslerinden başka bir araçla daha iy görmenin imkanı yoktur.
  • İngilizce » Türkçe - Finansal Tercüme (Bankacılık ve yatırım)
    Conflict of Interest arises where two or more competing interests are present and where acting in the interests of one of the parties would or could mean acting contrary to the interests of the other party or parties.
    İki veya daha fazla menfaatin mevcut olduğu ve taraflardan birinin menfaatlerine göre hareket etmenin diğer taraf veya tarafların menfaatlerine zıt hareket etmek anlamına geldiği veya gelebileceği durumlarda menfaat çatışması ortaya çıkar.
  • İngilizce » Türkçe - Finansal Tercüme (Bankacılık ve yatırım)
    Approvers before taking any outside interest.
    Onay Yetkililerinin önceden onayını alması gerekmektedir.
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Delve into Bologna's Romanesque, Gothic and Baroque churches on your private guided tour examining the history, artwork and architectural features associated with the region's Ecclesiastical heritage.
    Özel rehberli tur boyunca, Bologna'nın Romanesk, Gotik ve Barok kiliselerini derinlemesine inceleyebilir, kentin tarihi, sanat eserleri ve bölgenin eklesiyastik mirasıyla ilgili mimari özellikler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

yurtdışında kaldım

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum