İngilizce tercüman - E.MELEK A.

E.MELEK A. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından E.MELEK A. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 10000 karakter (1600 Kelime)
    • Türkçe » İngilizce: 10000 karakter (1600 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Akademik, Finansal, Edebi, Turizm

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Anadolu Üniversitesi - Ingilizce Öğretmenliği | 2012

İş Tecrübesi

Tecrübe: 8 yıl

Freelance

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Yatırım)
    Gayrimenkul projelerinin değerlemesinde, projenin değerleme tarihi itibariyle bitirilmiş olması varsayımı ile Değeri,
    For the appraisal of the real estate projects, the value of the real estate with the assumption that it is completed as of the appraisal date of the project
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Muhasebe)
    Bu belge, 1 Sıra No.lu Elektronik Defter Genel Tebliğinin “3.2 Yazılımların Uyumluluk Onayı” başlıklı bölümünde öngörülen yazılımların uyumluluk onayları ile ilgili test süreci ve test planının duyurulması amacıyla hazırlanmıştır.
    This document was prepared with the purpose of announcing the test process and test plan in respect of compliance approvals of software stipulated in section titled 3.2 Software Compliance Approval of General Communique No: 1 on Electronic Ledger.
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Bankacılık ve yatırım)
    Inter-Vision IVMVS ekranından poliçe giriş ve masraf/komisyon tahsilatını gerçekleştirir.
    It shall make policy entry and expense/commission collection on Inter-Vision IVMVS screen.
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Yatırım)
    128 ADA, 1,2,3 PARSELLERDE KONUMLU
    LOCATED at BLOCK 128, LAYOUTS 1,2,3
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Yatırım)
    Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. yetkililerince yerinde incelenmiş ve konu taşınmazın güncel piyasa koşullarına göre değeri tespit edilerek işbu değerleme raporu düzenlenmiştir.
    the report hereby was completed by determining the current market values of the real estates.
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Yatırım)
    KONUT TİPİNE GÖRE (OCAK 2010=100)
    AS PER THE HOUSING TYPE (JANUARY 2010=100)
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Yatırım)
    Esenyurt Tapu Müdürlüğünde 02.09.2014 Tarih 09.00'da yapılan Tapu Kütüğü incelemesinde Taşınmaz üzerinde halen fek yazılarına rastlanmamış olan 68 adet aktif Haciz şerhi bulunmakta olup, Rehinler hanesindeki ipotek takbis belgesinde görülüyor olmasına karşın tapu kütüğünde 27.09.2012 Tarih 35561 yevmiye ile terkin edildiği görülmüştür.
    There are 68 active Attachment Orders on the Real Property which are still not released detected in Title Deed Registry Record review dated 02.09.2014 at 09:00 by Esenyurt Directorate of Land Registry and the mortgage is found to be annulled on 27.09.2012 roll no. 35561 on Title Deed Registry Record although it appears on Liens Section.
  • İngilizce » Türkçe - Finansal Tercüme (Bankacılık ve yatırım)
    An arrangement to prevent inside information or other confidential information from becoming known outside the circle of persons who need to be aware of this information as part of their duties, profession or position and to prevent or monitor the exchange of information between employees performing different activities involving a risk of a Conflict of Interest, if the exchange of this information may be harmful to involved parties' interests.
    Kurumiçi bilgilerin veya başka gizli bilgilerin görevleri, meslekleri veya pozisyonları kapsamında bu bilgilerden haberdar olması gereken kişilerin dairesi dışında bilinmesini önlemeye ve bir Menfaat Çatışması riskinin söz konuu olduğu farklı faaliyetleri gerçekleştiren çalışanlar arasında bilgi alışverişini, eğer bu bilgi alışverişinin ilgili tarafların menfaatlerine zarar vermesi muhtemelse, engellenmesi veya izlenmesine yönelik bir düzenleme.
  • İngilizce » Türkçe - Finansal Tercüme (Bankacılık ve yatırım)
    (ii) the natural person(s) who otherwise exercises control over the management of a legal entity.
    (ii) bir tüzel kişiliğin yönetimi üzerinde başka bir şekilde kontrolü olan gerçek kişi(ler).
  • İngilizce » Türkçe - Finansal Tercüme (Bankacılık ve yatırım)
    Therefore senior management of Rabobank AS must ensure that Rabobank AS have robust systems in place which:
    Bu yüzden Rabobank A.Ş.'nin üst düzey yönetimi Rabobank A.Ş.'nin:
  • İngilizce » Türkçe - Finansal Tercüme (Bankacılık ve yatırım)
    Where governments, international organisations or multilateral lending organisations are involved in loans, donations, or other arrangements or in facilitating trade through export credits, the Bank may have an involvement in these arrangements.
    Hükümetlerin, uluslararsı örgütlerin veya çok taraflı kredi kuruluşlarının krediler, bağışlar veya başka düzenlemeler veya ihracat kredileri yoluyla ticaretin hızlandırılmasında alakası bulunduğunda, Bankanın bu düzenlemelerle alakası bulunabilir.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

Üniversitedeyken Erasmus Programı kapsamında 5 ay yurt dışında eğitim gördüm.

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum