İngilizce tercüman - ELIF K.

ELIF K. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından ELIF K. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 5000 karakter (800 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Finansal, Edebi, Turizm, Websitesi, Toplumbilim

Eğitim Bilgileri

Bilgi girilmemiş.

İş Tecrübesi

Tecrübe: 3 yıl

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Starts at 10am with an English-speaking guide.
    Sabah saat 10:00'da İngilizce konuşan rehber eşliğinde başlar.
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Your local contact is City Wonders Ltd on +39 06 8336 0561.City Wonders Ltd opening hours are between 06:00 and 20:30, Monday to Sunday.Please be ready at least 15 minutes prior to departure time.This tour involves a fair amount of walking, comfortable shoes are recommended.Visitors must pass through metal detectors at the security check point.
    Yerel irtibat noktanız, City Wonders Ltd, Tel:+39 06 8336 0561.City Wonders Ltd açılış saatleri Pazartesiden Pazara sabah 06:00 ve 20:30 arasındadır.Lütfen kalkış saatinden en az 15 dakika önce hazır olunuz.Bu bağımsız tur makul miktarda yürüyüş gerektirir. Rahat ayakkabı tavsiye edilmektedir.Ziyaretçiler güvenlik kontrol noktasında metal detektörleri geçmek zorundadırlar.
  • İngilizce » Türkçe - Finansal Tercüme (Bankacılık ve yatırım)
    Deviations of this instruction are only allowed for in accordance with the law
    Bu talimatın dışına çıkılmasına ancak kanun gereğince ve Kurumiçi ve Kontrol ve Uyum'un
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Cruise returns to original departure point
    Gezinti orijinal kalkış noktasına geri döner
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Traveling by rail on small group guided tour from Munich, you'll tour the ethereal Neuschwanstein Castle, be taken to the best vantage points; the lake, the postcard-perfect aerial view of the equally beautiful Hohenschwangau Castle and to the waterfall gorge.This glorious folly was built in the 19th century by the famed mad King Ludwig II, a man intoxicated by myth and who himself became a legend.
    Münih'ten rehberli küçük grubunuzla trende seyahat ederken, semavi Neıschwanstein Kalesi'ne gidecek, en iyi manzara noktalarına götürülecek; gölün, kartpostal manzaralı harika hava görüntüsüyle Hohenschwangau Kalesinin ve şelalenin tadını çıkaracaksınız.Bu muazzam süslü bina 19. yüzyılda ünlü deli kral II. Ludwig tarafından, bir efsane olmak amacıyla ve mitlerle zehirlenmiş bir kafanın etkisiyle yaptırılmıştır.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

-

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum