İngilizce tercüman - DIDEM S.

DIDEM S. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından DIDEM S. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 12000 karakter (1920 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Akademik, Websitesi

Eğitim Bilgileri

Üniversite: ODTÜ - Felsefe | 2011
Yüksek Lisans: ODTÜ - Felsefe | Terk

İş Tecrübesi

Tecrübe: 14 yıl

Serbest / Devam Ediyor
Görev: Çevirmen

La Foule / 9 2013-10/2013
Görev: Garson

Noktanet / 01/2014-03/2014
Görev: Dış Ticaret Asistanı

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Then, immerse yourself in the picturesque medieval city of Limburg before returning to Frankfurt.Board a comfortable coach in Frankfurt and head north on a relaxing 2-hour drive to Cologne in the German state of North Rhine-Westphalia.
    Daha sonra, Frankfurt'a dönmeden önce pitoresk Ortaçağ kenti Limburg'ta zaman geçirin.Frankfurt'ta konforlu bir otobüse binin ve 2 saatlik rahatlatıcı bir sürüşle Kuzey Ren Vestfalya'nın başkenti Köln'e ulaşın.
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    1.5;>Lamb meatballs
    1.5;>Kuzu köfte
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Pass the Buda Castle Quarter, the Chain Bridge (Clark Ádám Square), the Gellért Baths and Mt Gellért with its Freedom Monument.After dinner, head out to the open upper deck of the boat to enjoy more views.
    Buda Kalesi meydanını, Zincir Köprüyü (Clark Adam Meydanı), Gellert Banyolarını ve Özgürlük Anıtının olduğu Gellert Dağını geçin. Akşam yemeğinden sonra, teknenin üst kısmına çıkın ve daha fazla manzaranın tadını çıkarın.
  • İngilizce » Türkçe - Akademik Tercüme
    Trials testing pharmacological agents must have had both participant and assessor blinding.
    Farmakolojik ajanları test eden çalışmalarda hem katılımcı hem de denetçi körlemesi olmalıydı.
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Descend by gondola onto the glacier, where you can walk through ice caves that are carved out into the heart of the ice.
    Buzun kalbinden oyulmuş buz mağaraları üzerinden yürüyebileceğiniz buzula gondolla ulaşın.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum