İngilizce tercüman - BETUL P.

BETUL P. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından BETUL P. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 10000 karakter (1600 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Websitesi

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Istanbul Üniversitesi - Siyaset Bilimi Ve Uluslararasi Iliskiler | 2017

İş Tecrübesi

Tecrübe: 4 yıl

koreanturk.com / 2012-
Görev: Cevirmenlik

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    In the event of this occurring you will be provided with an alternate option or full refund.A current valid passport is required on the day of travelYou MUST confirm and obtain any visa requirements prior to border crossing.
    Turun yolcu azlığından dolayı yapılmaması halinde, size alternatif bir seçenek sunulacak veya tam para iadesi yapılacaktır.Seyahat gününde geçerli bir pasaportun olması gereklidirHerhangi bir vize gereksinimini sınırı geçmeden önce alıp teyit etmeniz ZORUNLUDUR.
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Hop aboard a sightseeing boat and cruise out of the harbor to see three of the region's spectacular calanques - a series of striking limestone rock formations that comprise the so-called 'fjords of the French Riviera' along the coastline.After spending roughly 45 minutes on the water, head back to Marseille by minivan and finish your day with a relaxing sightseeing tour.
    Bir şehir turu teknesine atlayın ve bölgenin görülmeye değer calaqueslerinden üçünü görmek için limanın dışına yönelin. Calaques sahil boyunca Fransız Rivyera'sının fiyortları denilen bir dizi çarpıcı kireçtaşı kaya oluşumlarıdır. Suda yaklaşık 45 dakika geçirdikten sonra minivan ile Marsilya'ya dönecek ve günü gevşetici bir şehir turu ile bitireceksiniz.
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    See inside the tiny house, whose foundations may date from Mary's time in the 1st century AD, as your guide explains why it's believed to sit where her last residence stood.Then, return to your coach and Izmir airport.
    Bu evin içini gezin. Temellerinin Meryem Ana'nın yaşadığı dönemde atıldığına inanılıyor ve rehberiniz size neden kendisinin burada yaşadığına inanıldığını açıklayacak. Sonra sizi İzmir havaalanına götürecek olan otobüsünüze dönün.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

-

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum