İngilizce tercüman - MERAL G.

MERAL G. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından MERAL G. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 7500 karakter (1200 Kelime)
    • Türkçe » İngilizce: 7500 karakter (1200 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Medikal - Tıbbi, Akademik, Ticari

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Izmir Yüksek Tek. Ens. - Fizik |

İş Tecrübesi

Tecrübe: 9 yıl

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Telekomünikasyon)
    Supports auto-adjust light sensor LCD backlight brightness control
    Arka ışık parlaklık denetimi için otomatik ayarlı ışık sensörü LCD desteği vardır
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Sanayi otomasyon)
    For example, if the regulator is installed on equipment that at times has no flow demand but is expected to backflow on loss of inlet pressure.
    Örneğin, eğer regülatör zaman zaman akış talebi olmayan ancak giriş basıncı kaybolduğunda geri akış yapması beklenen bir ekipman üzerine monte edilmişse
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Telekomünikasyon)
    Three storage/FMM options (SSD / M.2 & FMM site / Dual M.2)
    Üç depolama / FMM seçenekleri (SSD / M.2 & FMM sitesi / Çift M.2)
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Sanayi otomasyon)
    ANALOG INPUT 1 ANO AMALOG INPUT 2 HAVE ADDITIONAL 150 OH MS LOOP IMPEDANCE FOR COM PLIANCE WITH HART COMMUNICATION REQUIREMENTS.
    ANALOG GİRİŞ 1 VE ANALOG GİRİŞ 2, HART İLETİŞİM GEREKLİLİKLERİNE UYUMLULUK İÇİN 150 OHM EK DEVİR DİRENCİNE SAHİPTİR.
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Mühendislik (genel))
    Adjust the scraping unit in horizontal and vertical direction
    Kazıma ünitesini yatay ve dikey yönde ayarlayın
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Telekomünikasyon)
    The main carrier board provides high-speed switched interconnects between boards, along with storage, systemmanagement and external network connections.
    Ana taşıyıcı kart, depolama, sistem yönetimi ve harici ağ bağlantıları ile birlikte kartlar arasında yüksek hızlı anahtarlamalı ara bağlantılar sağlar.
  • İngilizce » Türkçe - Finansal Tercüme (Bankacılık ve yatırım)
    Formalise the Escrow agreement with Intertech
    Intertech ile Taahhüt anlaşmasının resmileştirilmesi
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Telekomünikasyon)
    Evolved from traditional programmable logic controllers, TCH's programmable automation controllers (PAC) APAX series is PC-based automation control platform designed for smart factories applications.
    Geleneksel programlanabilir mantık denetimcilerinden evrimleşen TCH'in programlanabilir otomasyon denetleyicileri (PAC) APAX serisi, akıllı fabrika uygulamaları için tasarlanmış PC tabanlı otomasyon kontrol platformudur.
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    GNB ve NAKLİYECİ arasında, sözkonusu taşıma yapılan ay için netleştirilemeyen taşımalara ilişkin hakedişler, karşılıklı mutabakat sağlandıktan sonra NAKLİYECİ tarafından uygun bir şekilde ilave bir fatura ile ilerki dönemde faturalandırılacaktır.
    Progress payments concerning non-clarified transportations for a given month of transport shall be invoiced by CARRIER in the next period following an additional invoice made out in due form by the CARRIER after mutual agreement.
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    Romörk; Tüm İkaz, Sinyallerin, Kontrolü
    Control of Trailer; All Warning, Signals
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    Kapalı Alanda Çalışma Kontrol Formu Yüksekte Çalışma Kontrol Formu Kazı / Dolgu Çalışması Kontrol Formu Montaj / Demontaj Kontrol Formu Elektrik İzolasyon Sertifikası Mekanik İzolasyon Sertifikası Gaz Ölçümü Kayıt Formu
    Indoor Work Check Form, Check Form For Working At Height, Excavation /Filling Work Check Form, Assembly/Disassembly Check Form, Electrical Insulation Certificate, Mechanical Insulation Certificate, Gas Measurement Entry Form
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    4.9 Taşıtların, teknik özellikleri nitelikleri ve uygun olmayan araçların değiştirilmesi; YÜKLENİCİ, taşıma işine tahsis edeceği araçların TSE ve ilgili mevzuat kurallarına uygun olmasını temin edecektir.
    4.9. Replacement of vehicles, technical specifications and qualifications of which are not compatible; The CONTRACTOR shall ensure that the vehicles to be allocated for transportation comply with TSE and applicable regulation rules.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

-

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum