İngilizce tercüman - EMRE P.

EMRE P. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından EMRE P. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 8000 karakter (1280 Kelime)
    • Türkçe » İngilizce: 8000 karakter (1280 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Medikal - Tıbbi

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Marmara Üniversitesi - Tıp Fakültesi | 2017

İş Tecrübesi

Tecrübe: 6 yıl

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • Türkçe » İngilizce - Medikal Tercüme
    Hastanın boy büyümesi dursa bile ilerleyebiliyor.
    It can progress even if the patient's height growth is complete.
  • Türkçe » İngilizce - Medikal Tercüme (Eczacılık)
    Cefnet 600 mg Efervesan Tablet ürününde kullanılan Sefdinir etken maddesi için onaylı tedarikçi olan '' Ranbaxy Laboratories Limited/Hindistan'' firmasının onaylı tedarikçilerden çıkarılması için Sağlık Bakanlığı'na başvuru yapılmıştır.
    An application was made to Ministry of Health to remove the company, '' Ranbaxy Laboratories Limited/India'' from certified suppliers list which is the certified supplier for active substance, Sefdinir used in Cefnet 600 mg Efervesan Tablet product.
  • Türkçe » İngilizce - Medikal Tercüme (Eczacılık)
    DEĞİŞİKLİKLERİN DEĞERLENDİRİLMESİ 46
    ASSESSMENT OF AMENDMENTS 46
  • Türkçe » İngilizce - Medikal Tercüme (Elektrik mühendisliği)
    5 hastaya duodenoduodenostomi (%62), 2 hastaya duodenojejunostomi (%24) ve 1 hastaya da gastrojejunostomi (%12) yapıldı.
    Duedoduodenostomy was performed in 5 patients (62%), duodenojejunostomy was performed in 2 patients (24%) and gastrojejunostomy was performed in 1 patient (12%).
  • Türkçe » İngilizce - Medikal Tercüme (Jinekoloji)
    Bu data, HPV'nin non-seksüel bulaş riskini ortaya koymaktadır.
    This data reveals the risk of non-sexual transmission of HPV.
  • Türkçe » İngilizce - Medikal Tercüme (Jinekoloji)
    Genital estetik ameliyatları, kadınların vajina-vulva bölgesinde sonradan ya da doğuştan olan şekil bozukluklarının giderilmesini sağlayan ameliyatlardır.
    Genital aesthetic surgeries are the operations that treats postpartum or congenital deformities in the vagina-vulva region of women.
  • Türkçe » İngilizce - Medikal Tercüme (Eczacılık)
    Medikal bölümden etken madde advers etki belirlenir ve N-16-0280 nolu forma kaydedilir
    Adverse effect information is obtained from medical department and recorded into the form no N-16-0280.
  • İngilizce » Türkçe - Medikal Tercüme (Gebelik)
    This list is to help Trainers assess whether the role-play participant demonstrated effective interpersonal communication skills by applying the following guidelines when using the Counseling, Interpersonal Communication, and Knowledge Checklist Form.
    Bu liste, rol-canlandırma etkinliğine katılanların, Danışmanlık, Kişilerarası İletişim ve bilgi Kontrol Listelerini kullanırken aşağıdaki esasları uygulayarak etkili kişilerarası iletişim beceri ve bilgilerini sergileyip sergilemediklerini değerlendirmeye yardımcı olma amaçlıdır.
  • İngilizce » Türkçe - Medikal Tercüme (Gebelik)
    60 minutes Role-play activity on Emergency Contraception
    60 dakika Acil Durum Doğum Kontrol Ürünleri Rol-Canlandırma Etkinliği
  • İngilizce » Türkçe - Medikal Tercüme (Tıbbi teçhizat)
    Notable for its ability to flow uniformly through entire anatomic units after injection and therefore homogeneously expanding fat compartments in challenging areas where even low viscosity fillers can produce contour irregularities.5
    Enjeksiyondan sonra bütün anatomik yapılarda düzgün bir şekilde geçiş yapabilmesi ve böylece düşük viskoziteli dolgu maddelerinin bile kontur düzensizliğine neden olabileceği zorlu bölgelerdeki yağ kompartmanlarını homojen olarak genişletme özelliği.5
  • İngilizce » Türkçe - Medikal Tercüme (Gebelik)
    Long-term pain is uncommon, but possible.
    Uzun-süreli ağrı yaygın değilse de olasıdır.
  • İngilizce » Türkçe - Medikal Tercüme (Gebelik)
    60 minutes Small group discussions of Tubal Ligation Training Objectives
    60 dakika Tüp Bağlama Eğitim Hedeflerine ilişkin küçük grup tartışmaları
  • İngilizce » Türkçe - Medikal Tercüme (Gebelik)
    The checkmarks may be added up (using a scale from 0-2 where 0 = “No- Never uses the technique”, 1 = ”Sometimes - Inconsistently uses the technique” and 2 = “Yes – Consistently uses the technique”) to obtain a very rough estimate of the IPC skill level of the role-play participants.
    Rol-Canlandırmaya katılanların KAİ becerilerinin kabaca bir tahminini elde etmek için, onay işaretleri (0-2 arasında, 0= “Hayır- Tekniği asla kullanmıyor”, 1= “Bazen - tekniği tutarlı olmayan bir şekilde kullanıyor”, 2= “Evet - tekniği tutarlı bir şekilde kullanıyor” şeklinde puanlandığı bir ölçek kullanarak) üst üste eklenebilir.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

-

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum