İngilizce tercüman - EVREN A.

EVREN A. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından EVREN A. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 20000 karakter (3200 Kelime)
    • Türkçe » İngilizce: 20000 karakter (3200 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Hukuki, Akademik, Ticari, Finansal, Edebi, Turizm, Websitesi, Toplumbilim

Eğitim Bilgileri

Bilgi girilmemiş.

İş Tecrübesi

Tecrübe: 21 yıl

Dokuz Eylül Üni. / 1998-2012
Görev: İngilizce Ders Veren Öğretim Üyesi

Çeşitli Tercüme Büroları / Sürekli
Görev: Çeviri

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    We will advise by phone or email if your booking is confirmed and if so, send your confirmation voucher.
    Telefon veya e-posta yoluyla rezervasyonunuzun onaylanıp onaylanmadığını bildireceğiz, eğer onaylanbmışsa onay makbuzunuz da iletilecektir.
  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Belgeler ve sertifikalar)
    7.1.4 The strap, where fitted to a case specified in table 2, should not interfere with the measurement when making internal dimension measurements.
    7.1.4 Tablo 2'de belirtilen bir muhafazaya takılan kayış dahili boyut ölçümleri yapılırken ölçüm işlemini engellememelidir.
  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Yönetmelik)
    For false alarm check ice sensor
    Yanlış alarm için buz sensörünü kontrol edin
  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Yönetmelik)
    Overcurrent trigger / short circuit
    Aşırı akım tetiklemesi / kısa devre
  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Yönetmelik)
    Includes any products that can be described/observed as those used as furniture for babies or those intended to transport babies that are not classified within any other brick within the Baby Furniture/Transportation and Safety class.
    Aynı sınıftan ancak farklı birimlere ait şemalar içinde mevcut olan ve bebek mobilya/taşıma ve güvenlik sınıfı içinde iki veya daha fazla ürün içeren ve birlikte satılan iki veya daha fazla bebek mobilyası veya bebek taşımak için kullanılan ürünler olarak tanımlanabilecek/gözlemlenebilecek her tür ürün dahildir.
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Stretch your legs on a walking tour, taking in the ornate Baroque churches, half-timbered houses and pretty cobblestone alleyways that typify Mainz city center.
    Yürüyüş turunda bacaklarınızı açın ve süslü Barok kiliseleri, yarı keresteli evleri ve arnavut kaldırımlı taşlara sahip yollarıyla Mainz kent merkezini dolaşın.
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Yatırım)
    E-25 Uluslararası karayolu yüzünden İlçe Edirne'nin Uzunköprü ve Keşan'dan sonra üçüncü büyük yerleşim yeri olma özelliğini taşımaktadır.
    Thanks to E-25 International Motorway, İpsala is the third largest residential area after Uzunköprü and Keşan in Edirne.
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Bankacılık ve yatırım)
    Kredi Ürünleri Satış Grubu tarafından sisteme giriş yapılan provizyona ait tutar ve valör tarihi kontrol edildikten sonra Operasyon tarafından FPRON ekranından onaylanır.
    After the provision amount and effective date entered in the system are checked by Credit Product Sales Group, they are approved by Operations on FPRON screen.
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    Kritik bir ekipmanın izole veya bypass edilmesini gerektiren işler
    The works requiring a critical equipment to be insulated or bypassed
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    YÜKLENİCİ işçilerine ödediği ücretlerin bordrosunun bir örneğini en geç ertesi ayın 1O.cu gününe kadar GNB' ya tevdi etme yükümlülüğünü yerine getirmemesi
    CONTRACTOR's failure to fulfil its liability on the submission of the payrolls of its workers to GNB latest by the 10th day of the successive month
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Finansal raporlar)
    Maddi duran varlığa yapılan normal bakım ve onarım harcamaları, gider olarak muhasebeleştirilmektedir.
    Tangible fixed assets with the regular maintenance and repair expenses are recognized as expenses.
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    10.15 YÜKLENİCİ'nin sözleşme konusu olan taşıma işine tek taraflı olarak başlamak
    10.15 The condition that the Contractor wants to unilaterally start or continue
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Bankacılık ve yatırım)
    Kredi kullandırım, geri ödeme ve faiz tahsilatlarında Hazine ve Uluslararası Finansal Piyasalar Bölümü işlem ve maliyet kuru fikslenerek kur referansı alınmalıdır.
    Transaction and cost rate of Treasury and International Financial Markets Department must be fixed and taken as rate reference for credit extension, repayment and interest collections.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

1999-2000 yılları arasında İngiltere'de yükseklisans yaptım. Ayrıca 2010 yılında 9 ay araştırmacı olarak ABD'de bulundum.

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum