İngilizce tercüman - ALIŞAH Y.

ALIŞAH Y. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından ALIŞAH Y. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 10000 karakter (1600 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Akademik, Finansal, Turizm, Websitesi, Toplumbilim

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Hacettepe Üniversitesi - Mütercim-Tercümanlık Bölümü |

İş Tecrübesi

Tecrübe: 4 yıl

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • İngilizce » Türkçe - Akademik Tercüme (Spor)
    Cardiorespiratory Fitness Training
    Kardiyorespiratuvar Fitness Antrenmanı
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    For insights into the construction of El Escorial, browse the Architecture Room's collection of architects' and builders' equipment dating back hundreds of years.
    El Escorial binası hakkında daha fazla bilgi almak için, Mimari Odası'nın mimarlar ve inşaatçıların yüzlerce yıl öncesine ait ekipmanlarının bulunduğu koleksiyonunu gezin.
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    If you require this service you must contact Explore Catalunya atLocally on 932 691 154Internationally on +34 932 691 154By email [email protected] least 24 Hour(s) prior to your tour/activity date to verify your pick-up time and pick-up location.
    Bu hizmeti istemeniz halinde Explore Catalunya acentesine şehir içi 932 691 154 numaralı telefondanUluslararası olarak +34 932 691 154 numaralı telefondanveya şu e-mail adresinden [email protected] tur/aktivite tarihinizden en az 24 saat önce ulaşarak sizi alacakları saati ve yeri teyit etmeniz gerekmektedir.
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    If you are not arriving within the specified timeframe, please contact Orient Tours prior to your travels, or immediately upon arrival at your destination.Please be ready at least 10 minutes prior to departure time.Please provide Orient Tours with your full hotel name and room number while reconfirming your pickup time.
    Belirtilen zaman çerçevesinde ulaşamamanız halinde, lütfen seyahatinizden önce veya varışınızın hemen ardından Orient Tours'u arayınız.Lütfen kalkış saatinizden en az 10 dakika önce hazır olunuz.Lütfen alınış zamanınızı yeniden teyit ederken Orient Tours'a tam otel adını ve oda numaranızı veriniz.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

-

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum