İngilizce tercüman - EBRU G.

EBRU G. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından EBRU G. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 10000 karakter (1600 Kelime)
    • Türkçe » İngilizce: 20000 karakter (3200 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Akademik, Ticari, Finansal, Edebi, Turizm, Toplumbilim

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Kütahya Dumlupınar Üniversitesi - Işletme | 2012

İş Tecrübesi

Tecrübe: 13 yıl

Duygu Ajans / 2010
Görev: Editör yardımcısı

Sentim Bilişim / 2012
Görev: Müşteri temsilcisi

Practicall Solutions / 2012
Görev: Müşteri temsilcisi

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Yönetmelik)
    Reduced disruption in operations from drain line blockages and pump outs.
    Dren hattı tıkanmaları ve pompalamalarından kaynaklana operasyon kesintilerinde azalma.
  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Yönetmelik)
    Indicates, with reference to the product branding, labelling or packaging, the descriptive term that is used by the product manufacturer to identify the type of fabric finisher or starch.
    Ürün markası, etiketlemesi veya ambalajına referansla,ürün imalatçısının kumaş apre maddesi veya kolasının tipini tanımladığı açıklayıcı terimi gösterir.
  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Yönetmelik)
    The warning is displayed when the turbine is stopped by a time disconnect with Brake Programme 1.
    Türbin Fren Programı 1 ile bir zaman bağlantı kesmesiyle durdurulduğunda gösterilir.
  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Yönetmelik)
    The turbine is in Waiting for start conditions mode and the switch rights are blocked on the visualisation.
    Türbin Başlatma koşulları bekleniyor modunda ve anahtar çevirme yetkileri görüntülemede engellendi.
  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Yönetmelik)
    Excludes all products currently classified as Drug Administration, First Aid Treatments, Habit Treatments, Sensory Organs Care and Treatments, Personal Aids, Home Diagnostics and Drug Administration products obtained only by prescription or from a healthcare professional.
    Mevcut durumda, yalnızca reçete ile veya sağlık hizmetlerinde çalışan bir profesyonel tarafından sağlanan, İlaç Uygulama, İlk Yardım, Alışkanlık Tedavileri, Duyu Organları Bakım ve Tedavileri, Ev İçi Teşhis ve Destekler olarak tasnif edilen her türlü ürün hariç tutulmaktadır.
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Bankacılık ve yatırım)
    Masraf ve komisyon fiyatlaması yapılır.
    Expense and commission pricing is carried out.
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    Nakliyeci taşıma işine tahsis edeceği ve işbu sözleşme de belirtilen özelliklere sahip araçları ile GNB taşıma işine başlayacaktır.
    The Transporter will start the GNB transportation work through its vehicle which it will allocate for the transportation work and which has the properties being specified in this contract.
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    10.21 Taraflardan herhangi bir tanesinin iş bu sözleşme'deki herhangi bir hükmün zamanında, tam ve gereken şekilde ifasında ısrar etmemesi, bu ifayı talep etme hakkından bir feragat veya bu temerrüde icazet anlamına gelmeyeceği gibi ileride ortaya çıkabilecek benzer bir ihlalle ilgili emsal teşkil etmez.
    10.21. Failure of either party to insist on the performance any provision of this contract on time, in full and as required does not mean a waiver of its right to request such performance or permission for such violation and does not act as an example for a possible violation of similar nature in the future.
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    YÜKLENİCİ işçilerine ödediği ücretlerin bordrosunun bir örneğini engeç ertesi ayın 10.cu gününe kadar GNB' ya tevdi etme yükümlülüğünü yerine getirmemesi
    CONTRACTOR's failure to fulfill its liability on the submission of the payrolls of its workers to GNB latest by the 10th day of the successive month
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Bankacılık ve yatırım)
    Inter-Vision “HPRON ” ekranından müşteri işleme ilişkin fiyatlama bilgisi onayını yapar
    The customer makes the approval of the pricing information concerning the transaction from the Inter-Vision “HPRON” Screen.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

Polonya da erasmus programı kapsamında 6 ay bulundum. & ay boyunca sadece İngilizce konuştum ve dersler İngilizce işlendi.

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum