İngilizce tercüman - DUYGU K.

DUYGU K. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından DUYGU K. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 10000 karakter (1600 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Teknik, Hukuki, Akademik, Ticari, Finansal, Edebi, Turizm, Websitesi, Toplumbilim

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Yeditepe Üniversitesi - Ingilizce Işletme | 2012

İş Tecrübesi

Tecrübe: 10 yıl

TUYAP FUAR ALANI / 2008-2012
Görev: Simultane Çeviri

ZENSEİ CO. LTD / 2012- Halen devam ediyor
Görev: YAZILI ÇEVİRİLER

Konak Et ve Balık / 2006-2013
Görev: Simultane Çeviri

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Telekomünikasyon)
    SecureBoot™ SDK provides a toolkit for the developer to produce low-cost, low-overhead security mechanisms for gaming machines.
    SecureBoot™ SDK, geliştiricinin oyun makineleri için düşük maliyetli, düşük-destek güvenlik mekanizmaları üretmesi için bir araç seti sağlar.
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Biyokimya)
    KSS Lubricants & Fuel Additives have an extensive selection of gear oil solutions; from universal tractor fluid, multi-purpose oil and biodegradable tractor transmission oil to industrial, extreme pressure, multi-grade oils and mineral gear oils as well as multi-viscosity, synthetic oils.
    KSS Yağlayıcılar ve Yakıt Katkılarının evrensel traktör sıvısı, çok amaçlı yağ ve doğada çözünen traktör vites kutusu yağından endüstriyel, aşırı basınç, çok dereceli yağlar ve vites maden yağlarına ve yanı sıra çok kıvamlı, sentetik yağlara uzanan her türlü vites yağı çözümlerimiz mevcuttur.
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    With the choice of a 24 hour, 48 hour, 72 hour or 120 hour card, you can also enjoy discounts on shopping, restaurants and nightlife such as a flamenco show.
    24,48,72 ya da 120 saatlik kart tercihinizle alışveriş, restoranlar ve flamenko gösterisi gibi gece gösterilerinde indirim kazanıyorsunuz.
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Makina)
    To minimize traffic disruption, the project was completed in seven stages.
    Trafiğin kesintiye uğramasını en aza indirmek için proje yedi aşamada tamamlanmıştır.
  • İngilizce » Türkçe - Teknik Tercüme (Biyokimya)
    promptly inform IT of any need to deactivate a password.
    şifrenin herhangi bir nedenle geçersiz kılınması gerekirse IT'yi hemen haberdar etmek.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

Japonya - 1yıl - Zensei Co. Ltd Japonya Ofisinde İngilizce Turkçe kataloglar ve we sitelerinin hazırlanması için çalıştım. Simultane ve yazılı çeviri

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum