İngilizce, Almanca tercüman - FERAY K.

FERAY K. Hakkında - İngilizce, Almanca tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından FERAY K. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce ve Almanca dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 10000 karakter (1600 Kelime)
    • Almanca » Türkçe: 10000 karakter (1600 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Akademik, Finansal, Edebi, Turizm, Websitesi, Toplumbilim

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Hacettepe Üniversitesi - Alman Dili Ve Edebiyatı | 2012

İş Tecrübesi

Tecrübe: 16 yıl

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Domodedovo or Sheremetyevo international airports in Moscow
    Moskova'daki Domodedovo veya Sheremetyevo Havaalanları
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Approximately 24 - 48 hours prior to your departure from Moscow, you will be required to reconfirm exact pickup time and place (the contact number will be provided on your travel voucher).Price is per person, based on 2 adults per car or 7 adults per minivan.
    Moskova'dan ayrılmadan yaklaşık 24-48 saat önce, tam ayrılış saati ile yerini tekrar teyit etmeniz gerekmektedir (irtibat numarası seyahat biletinizde verilecektir). Kişi başına ücret, araç başına 2 kişi veya minivan başına 7 kişi üzerinden hesaplanır.
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    Nuremberg Day Trip with Train Transport from Munich
    Münih'ten Trenle Trnasfer ile Günübirlik Nuremberg Turu
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    From here, take a short drive to Mount Zion to visit the tomb of King David - the second King of Israel, famed for the David and Goliath battle.
    Buradan, İsrail'in Davud ve Goliath savaşıyla ikinci kralı yani Kral Davud'un mezarını ziyaret etmek için Mount Zion'a kısa bir yolculuk yapıyoruz.
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    You may, for instance, visit Neue Kammern or Neues Palais at Sanssouci Park instead of Sanssouci Palace.Being on a private tour makes it easy to ask your guide as many questions as you like about the sights you see and ensures a more relaxed, intimate experience.
    Örneğin, Sansoucci Sarayı yerine Sansoucci Parkının içindeki Neue Kammern ya da Neues Palais'i ziyaret edebilirsiniz. Özel bir turda olduğunuz için rehberinize istediğiniz kadar soru sorabilir ve daha rahat ve samimi bir ortamın keyfini çıkarabilirsiniz.
  • Almanca » Türkçe - Finansal Tercüme (Vergilendirme ve Gümrük)
    Unberührt bleibt der Anspruch des Wirtschaftsprüfers auf Ersatz der ihm durch den Verzug oder die unter lassene Mitwirkung des Auftraggebers entstandenen Mehraufwendungen sowie des verursachten Schadens, und zwar auch dann, wenn der Wirt schaftsprüfer von dem Kündigungsrecht keinen Gebrauch macht.
    Mali müşavirin sunulan hizmetin teslim alınmamasından veya gerekli yükümlülüklerin yerine getirilmemesinden kaynaklanan fazla giderlerden veya meydana gelen zarardan doğan tazminat hakkı saklıdır, eğer mali müşavir fesih hakkından yararlanmazsa.
  • Almanca » Türkçe - Finansal Tercüme (Vergilendirme ve Gümrük)
    Erträge aus der Auflösung von Wertberichtigungen
    Değer karşılıklarının tasfiyesinden doğan gelirler
  • Almanca » Türkçe - Finansal Tercüme (Vergilendirme ve Gümrük)
    Der Auftraggeber hat dafür zu sorgen, daß dem Wirtschaftsprüfer auch ohne dessen besondere Aufforderung alle für die Ausführung des Auftrages notwendigen Unterlagen rechtzeitig vorgelegt werden und ihm von allen Vorgängen und Umständen Kenntnis gegeben wird, die für die Ausführung des Auftrages von Bedeutung sein können.
    Görevlendiren, mali müşavirin özel bir talebi olmaksızın mali müşavirin görevinin ifası için gerekli tüm bilgi ve belgelerin zamanında verilmesinden ve görevin ifası için önem arz edebilecek her türlü iş ve işlemlerden bilgilendirilmesinden bizzat sorumludur.
  • Almanca » Türkçe - Finansal Tercüme (Vergilendirme ve Gümrük)
    Die ausgewiesenen Verbindlichkeiten stimmen unter Berücksichtigung der unter Tz.
    Belirtilen bu borçlar, Tz.10111 altında belirtilen borçlu-nominal kalemler de dikkate
  • Almanca » Türkçe - Finansal Tercüme (Vergilendirme ve Gümrük)
    Herstellung, Vertrieb, Großhandel, Im- und Export von Kunststoffartikeln aller Art, auch in Verbindung mit anderen Stoffen, Logistik-Leistungen, der Transport und das Steuern von Kreislaufsystemen mit Textil Produkten im weitesten Sinne, die Aufbereitung von Textilien und Kundendienstleistungen aller Art, das Recycling von Kleiderbügeln und Kunststoffen sowie jede Betätigung, die dieses Ziel fördert.
    Her türlü plastik ürünlerin ve diğer malzemelerle bağlantılı olarak plastik ürünlerin üretmi, pazarlaması, toptancılığı, ithalat ve ihracatı, lojistik hizmetlerin verilmesi, en geniş kapsamda teksti ürünlerle olan döngüsel sistemin taşıması ve kontrolü, tekstil ürünlerin ve her türlü müşteri hizmetlerinin hazırlanması ve sunulması, elbise askıları ile plastiklerin yeniden dönüştürülmesi ve bu hedefi teşvik eden her türlü faaliyetlrein gerçekleştirilmesi.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

-

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum