İngilizce tercüman - EMRE K.

EMRE K. Hakkında - İngilizce tercümanımız

Favori Tercüman Ekle

Tek Tercüme Bürosunun tercümanlarından EMRE K. adlı tercümanının bilgilerini görüntülemektesiniz. Tercüme büromuz size çevirinizin özelliklerine en uygun çevirmeni seçme olanağı sunmaktadır. Bu sayfadaki bilgileri inceleyip İngilizce dillerindeki çevirileriniz için görevlendirebilirsiniz. Belgenizin uzmanlık alanı, tercümanın eğitim ve tecrübeleri gibi detaylara göre karar verebilirsiniz. Ayrıca, daha önce yaptığı tercümeler de önemli bir kriterdir. Sayfanın alt kısmında uzmanlık alanlarına göre kısa pasajlar halinde bunları da bulabilirsiniz.

Şayet bu çevirmenle çalışmaya karar verirseniz şu adımları izleyiniz: 1- Sayfanın en altındaki "Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum" butonuna tıklayın. Buradan Tercüme Gönder sayfasına ulaşacasınız. 2- Bu sayfadan belgelerinizi yükleyip gönderdiğinizde tercümeniz kendisine iletilecektir.

Dilerseniz tercümanı favori tercümanlar listenize ekleyerek daha sonrası için kaydedebilirsiniz. Bunun için üye olmanız gerekmektedir. Müşteri kaydı sayfasından kayıtlı müşterimiz olabilirsiniz.

Dil/Branş/Kapasite Bilgileri

  • Dil Çiftleri
    • İngilizce » Türkçe: 30000 karakter (4800 Kelime)
    • Türkçe » İngilizce: 10000 karakter (1600 Kelime)
  • Uzmanlık Alanları:
    Ticari, Finansal, Edebi, Turizm, Websitesi, Toplumbilim

Eğitim Bilgileri

Üniversite: Çankaya Üniversitesi - Iktisat (Ingilizce) | 2005

İş Tecrübesi

Tecrübe: 17 yıl

Tercümanın Örnek Çevirileri

  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Yönetmelik)
    Type of Car Alarm/Anti-jacking Alarm
    Oto Alarm Türü / Anti - kriko Alarm
  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Yönetmelik)
    missing reference movement (PCV error number 17)
    eksik referans hatası (PCV hata numarası 17)
  • İngilizce » Türkçe - Websitesi Tercümesi
    So don't waste time standing in line - head straight to your table with your skip-the-line ticket and admire the cafe's impressive hoard of rock 'n' roll memorabilia.Along with classic items such as an Elvis Presley vest, which is believed to have been bought from the prestigious Lansky Brothers store in Memphis, gaze at more kooky mementos like an (unused) airplane sick bag, signed by Mick Jagger!
    Dolayısıyla sırada bekleyerek zaman kaybetmeyin – kuyruğu atla biletinizle doğruca gidip masanıza oturun ve kafenin etkileyici rock'n'roll andaç yığınına hayranlığınızı gösterebilirsiniz.Memphis'teki saygın Lansky mağazasından satın alındığına inanılan Elvis Presley'in yeleği gibi klasik eşyaların yanı sıra Mick Jagger tarafından imzalanmış(kullanılmamış) uçak kusmuk torbası gibi çok daha akıl almaz andaçlar da var.!
  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Yönetmelik)
    Inform service dept. if the fault cannot be reset.
    Hata sıfırlanamazsa servis birimini bilgilendirin.
  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Yönetmelik)
    Excludes any other type of automotive filter, such as air filters.
    Spesifik olarak araçlar için tasarlanmamış diğer tüm otomotiv filtreleri ve hava filtreleri dahil değildir.
  • İngilizce » Türkçe - Ticari Tercüme (Yönetmelik)
    Excludes products such as Parasite Infestation Treatment only obtained by prescription or from a healthcare professional, powered and non-powered Parasite Equipment such as Head Lice Combs and Shampoos that are used for cleaning or washing the hair.
    Yalnızca reçete ile veya bir sağlık hizmetleri çalışanı tarafından sağlanan elektrikli Parazit İstilası İlaçları, Saç Biti Tarakları gibi elektriksiz ve elektrikli Parazit İstilası Ekipmanları ve saç yıkamak ve temizlemek için kullanılan diğer tüm Şampuan türleri hariç tutulmaktadır.
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    9.4 Kayıp, hasar, gecikme, kaza, çalınma, yanma vs. sebeplerin gerçekleşmesi durumunda ihbar ve zarardan sorumluluk;
    9.4 Notification and damage responsibility in case of missing goods, damage, delay, accident, theft, fire, etc;
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    Yükleniciler, bu emniyetli çalışma sisteminin uygulanması konusundaki profesyonelliklerini ve yetkinliklerini gösterecek uzmanlık ve bilgiye sahip olacaktır.
    Contractors shall have the specialization and knowledge to display their professionalism and qualifications about the application of such safe working system.
  • Türkçe » İngilizce - Ticari Tercüme (Sözleşmeler ve raporlar)
    YÜKLENİCİ, araç tank, tanker veya konteynerin boşaltılması sırasında diğer üçüncü kişilerden hizmet alınması durumunda, bu işlemi gerçekleştiren kişiler tarafından boşaltma öncesinde, sırasında ve sonrasında, mevzuata uygun tedbirlerinin alındığını kontrol etmekle, sorumludur.
    In case of getting service from other third parties during unloading of vehicle, tank, tanker or container, the Contractor is responsible for controlling that the measures conforming with the legislation are taken prior to, during and after unloading by the individuals performing that operation.
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Finansal raporlar)
    Parasal Kalemler Net Yabancı Para Varlık / (Yükümlülük) Pozisyonu (UFRS 7.B23)
    Monetary Items Net foreign currency asset / (liability) position (IFRS 7.B23)
  • Türkçe » İngilizce - Finansal Tercüme (Yatırım)
    Taşınmazın değerleme raporu gayrimenkul yatırım ortaklığı portföyüne alınması amaçlı değildir.
    Assessment study on the real property is not intented for being included in the portfolio of the real estate investment partnership.

Diğer Bilgiler ve Deneyimler

-

Bu Tercümanla Çalışmak İstiyorum